MKB ACADEMY 

Kennistafels met ontwikkel en groei programma !

In een open sfeer geven we elkaar de tijd, ruimte en aandacht voor een goed gesprek met verdieping en wezenlijke verandering in leven, werk en ondernemen! Samen met respect, oprechte interesse en vertrouwen in elkaar! In het tempo van de hedendaagse innovatie vervullen wij de behoefte aan inspiratie en sparring door kwalitatieve bijeenkomsten voor MKB en ZZP ondernemers te regisseren. 

Groei en wendbaarheid van jezelf en organisatie

De wereld is voortdurend in beweging. Je omgeving verandert, je klanten veranderen en waarschijnlijk verander je zelf ook. Voor het voortbestaan van je bedrijf is het belangrijk om makkelijk en snel op deze veranderingen in te kunnen spelen. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en past je bedrijf en je aanbod daarop aan. Kortom: je zorgt ervoor dat je als bedrijf, en als ondernemer, veerkrachtig en wendbaar bent. Maar hoe organiseer je dat? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers met je mee bewegen?

BS Morgen faciliteert in 2024  Kennistafels voor onze MKB en ZZP Groep. 
Een moment van reflectie, waar kom je vandaan, waar sta je nu en wat heb je nodig om met de tijd mee te bewegen.
Ondernemers van Morgen volgen een jaar lang een kennis programma met o.a. experts en gaan tevens  ervaringen en casussen met elkaar delen!
Een leerprogramma met handvatten om direct in de praktijk toe te passen.

BS Morgen geloofd dat ervaringen een belangrijke bron zijn van kennis waarbij zakelijk succes, persoonlijk geluk en Maatschappelijke voorspoed uit voorkomt. 

Academy programma de basis voor meer...

Binnen de Academy staan de  kennistafels Meet The Expert centraal!
Deze meetings leggen de basis voor het bouwen aan een waardevol netwerk met gelijkgestemden ondernemers. 

Voor wie?

Voor de directeur, eigenaar, beslisser en management binnen ZZP en MKB bedrijven en organisaties. Onder andere actief in de industrie, zakelijke dienstverlening, bouwnijverheid, agro/agri business, leisure of transport en logistiek en Onderwijs.

Jaarprogramma

Naast onze Meet The Expert Kennistafels neem je deel aan:

Bekijk het inhoudelijke programma op onze bsmorgenacademy.nl 

EXCLUSIEVE PERSOONLIJKE ONTMOETING MET KEYNOTE EXPERTS

De Meet The Expert zijn bijeenkomsten waar we leren van de experts. Hoe kan de visie van de expert voor jou werken? Een unieke mogelijkheid om op een persoonlijke manier concrete ideeën voor ontwikkeling en groei op te doen.MKB TAFEL VAN MORGEN TAFELGESPEKKEN WAARBIJ JE OP  EFFECTIEVE WIJZE MET MEERDERE ONDERNEMERS DE DIALOOG AANGAAT OP BASIS VAN INHOUD EN VRAAGSTUKKEN .

SPECIFIEK VOOR MKB ONDERNEMERS
DE VOEDINGSBODEM VOOR DE ACADEMY.

Let op! Nog niet actief. Medio 2024 meer info.
EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN EEN LID, VERKRIJG INSPIRERENDE INZICHTEN VAN ZIJN EXPERTISE EN AANPAK.

Het bedrijfsbezoek is bedoeld als interactief leerprogramma waarbij je zelf ervaart hoe groen het gras is bij de buren en hoe ze dat groene gras onderhouden. Het bedrijf en het verhaal achter de ondernemer staat centraal. 

WIJ HELPEN JOU MET JOUW ONDERNEMERSVRAAG, DROOM, IDEE, PLAN TE VERWEZENLIJKE!

Meet The Awakening geeft jou inspirerende inzichten en nieuwe uitzichten.

Kortom handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

TAFELGESPEKKEN MET 12 WAARBIJ JE OP  EFFECTIEVE WIJZE MET MEERDERE ONDERNEMERS DE DIALOOG AANGAAT

De kennismaking, jouw zoekvraag en de match staan hierbij centraal. Samen op weg naar concrete afspraken, adviezen en aanbevelingen.

EVEN ONTSPANNEN! ONZE SOCIAL MEETINGS ZIJN NAAST DE ONTWIKKEL EN ONMOETINGS PROGRAMMA'S ALTIJD GOED VOOR FIJNE INFORMELE CONTACTEN. 

kennismaken?

Ga naar agenda en schrijf je in of neem contact op met René Luijten.

M.06-29400683 | reneluijten@bsmorgen.nl 

Wordt lid!

Meer weten over het lidmaatschap?

Als lid van de Adviesraad en als Tafelvoorzitter, wil ik de BS Morgen gedachte actief uitdragen. Waardevolle en duurzame relaties ontstaan namelijk door je open te stellen voor andere ondernemers en kennis en kunde met elkaar te delen. Hierbij is mijn persoonlijke passie de drijfveer. 

Geert Rongen | Munckhof Groep

Wat vertellen leden ondernemers van Morgen?