MEET THE COMPANY

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN EEN LID, VERKRIJG INSPIRERENDE INZICHTEN VAN ZIJN EXPERTISE EN AANPAK.

Tijdens het bedrijfsbezoek verbinden wij de deelnemers nog persoonlijker met elkaar op hun eigen terrein. Het bedrijfsbezoek is bedoeld als interactief leerprogramma waarbij je zelf ervaart hoe groen het gras is bij de buren en hoe ze dat groene gras onderhouden. Elkaars ervaringen delen en adviseren.

Het bedrijf en het verhaal achter de ondernemer centraal staat. Wat zijn de drijfveren van de ondernemer? Waar ligt zijn passie? Hoe haalt de ondernemer zijn successen? Wat is de strategie? Waar zitten de valkuilen? Op welke manier wordt er geïnvesteerd in medewerkers en hoe worden hun verbonden aan het bedrijf? Hoe draagt hij of zij maatschappelijk verantwoord bij?

BS Morgen biedt je de mogelijkheid om een bedrijfsbezoek op de eigen locatie te organiseren en andere leden te laten leren van jouw bedrijf en te laten meedenken over vraagstukken die actief zijn binnen in jouw organisatie.


Wat levert het op?

Reflectie, nieuw inzichten en inspirerende uitzichten.

Is dit voor mij?

Onze Meet the Company meetings zijn toegankelijk voor ondernemers, beslissers, managers en professionals uit het MKB, ZZP en Young startup. Daarnaast organiseren wij ook specifieke Meet the Company meetings per doelgroep op basis van ondernemersvraagstukken.

Ben je nog geen lid? Zelf ervaren is de beste manier om een beeld te krijgen van ons platform. Kom proeven, letterlijk en figuurlijk! Meld je aan voor een kennismaking.

PROGRAMMA

MEET THE COMPANY

16.30 uur - Ontvangst

17.00 uur - 17.30 uur Bedrijfspresentatie

17.30 uur - 18.00 uur Rondleiding

18.00 uur - 19.00 uur Plenaire discussie ondernemersvraagstuk

19.00 uur - 20.00 uur Borrel met hapjeLocatie: i.v.m. covid kunnen wij nog niet aangeven wanneer deze plaatsvinden. Het programma is een concept en is ten alle tijden per meeting aan te passen op basis van locatie en doelstelling.


ERVARINGEN VAN ONZE LEDEN

Haico Dings - Partner Huver Advocaten

Het leggen van duurzame relaties en het centraal stellen van de ondernemer als mens. Uitgangspunten van BS Morgen waarvan ik de grote waarde dagelijks zie in mijn werkzaamheden als advocaat en curator.


Wat zeggen onze leden over de meetings?

  • Een fijne onderbreking van mijn dag.

  • Uitzoomen, terug in de helikopterview.

  • Het is weleens ‘eenzaam aan de top’, fijn om met gelijkgestemden dingen te delen.

  • Delen van de casus geeft waardevolle inzichten.

  • Luisteren naar anderen geeft mij bijzondere uitzichten hoe ik dingen kan doen.

  • Een goede plek om de juiste mensen te ontmoeten.

  • Cadeau aan mezelf.

  • Sparren met gelijkgestemden.

  • Ik deel hier dingen die ik nog nooit gedeeld heb.

REPORTAGES EN IMPRESSIES


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image


Het begint met vertrouwen