MEET THE COMPANY

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN EEN LID, VERKRIJG INSPIRERENDE INZICHTEN VAN ZIJN EXPERTISE EN AANPAK.


Tijdens het bedrijfsbezoek verbinden wij de deelnemers nog persoonlijker met elkaar op hun eigen terrein. Het bedrijfsbezoek is bedoeld als interactief leerprogramma waarbij je zelf ervaart hoe groen het gras is bij de buren en hoe ze dat groene gras onderhouden. Elkaars ervaringen delen en adviseren.

Het bedrijf en het verhaal achter de ondernemer centraal staat. Wat zijn de drijfveren van de ondernemer? Waar ligt zijn passie? Hoe haalt de ondernemer zijn successen? Wat is de strategie? Waar zitten de valkuilen? Op welke manier wordt er geïnvesteerd in medewerkers en hoe worden hun verbonden aan het bedrijf? Hoe draagt hij of zij maatschappelijk verantwoord bij?

BS Morgen biedt je de mogelijkheid om een bedrijfsbezoek op de eigen locatie te organiseren en andere leden te laten leren van jouw bedrijf en te laten meedenken over vraagstukken die actief zijn binnen in jouw organisatie.

PROGRAMMA

16.30 uur - Ontvangst

17.00 uur - 17.30 uur Bedrijfspresentatie

17.30 uur - 18.00 uur Rondleiding

18.00 uur - 19.00 uur Plenaire discussie ondernemersvraagstuk

19.00 uur - 20.00 uur Borrel met hapje


Een hechte band

"Ik ben er al vanaf de start bij. De hartelijkheid waarmee René mij altijd ontvangen heeft tekent de warmte van de club. Ons bedrijf is ook echt in the picture gezet bij BS Morgen, bijvoorbeeld ook ten tijde van de economische crisis. Dat is me veel waard geweest. In de loop der jaren heb ik met veel ondernemers binnen het netwerk een hechte band gekregen. Ik kan er op een prettige manier klankborden".

Henny de la Roy | De la Roy isolatie & designHet begint met vertrouwen