WELKOM

BS Morgen het Human Business netwerk voor inspirerende MKB, ZZP en Startup ondernemers en professionals uit Limburg en Zuid-oost Brabant.

BS Morgen staat voor échte verbindingen die ontstaan door de mens achter de ondernemer en professional te zien in een omgeving van oprechte aandacht, openheid en vertrouwen.

Ons programma richt zich op groei en ontwikkeling van ondernemer, mens en organisatie. Hierbij verbinden wij gelijkgestemden aan de juiste mensen en inhoud.


Prikkelend | Open | Aandachtig | Behulpzaam | Bewegend

10 JAAR

MAAK KENNIS MET ONS PROGRAMMA 2021

BS Morgen faciliteert een programma met waardevolle meetings voor MKB, ZZP en Startups.

Hoe doen wij dat? Door u als MKB ondernemer, ZZP’er of Young Professional te verbinden aan de juiste mensen en inhoud. Elk met een apart en een gezamenlijk programma om kruisbestuiving te bevorderen. Hierbij staan de kennismaking, kennis delen en verdiepen centraal.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op!


26-11-2021: Bert Janssen trotse winnaar Golf competitie 2021. Lees meer...

LAATSTE NIEUWS

We kijken terug op een geslaagd Jubileum Jaarevent afgelopen vrijdag 1 oktober met gastspreker Wout van Eeuwijk, directeur en eigenaar van Pure Ingredients.
Bekijk fotoreportage

MKB GROEP

Programma met dialoog, kennis- en inspiratiesessies voor MKB ondernemers en management

ZZP GROEP

Programma met dialoog, kennis- en inspiratiesessies voor ZZP ondernemers

YOUNG GROEP

Programma met dialoog, kennis- en inspiratiesessies voor starters en jonge ondernemers

WAT VERTELLEN ONZE LEDEN


We vinden verbondenheid met andere regionale ondernemers van groot belang. Juist de diversiteit aan ondernemers binnen BS Morgen spreekt ons erg aan. Mooi ook om te zien en te ervaren hoe we inzichten verkrijgen vanuit andere invalshoeken. Daarbij hebben we al een aantal waardevolle nieuwe contacten opgedaan die ons als bedrijf ook weer verder brengen.

Anke Heijligers-Bex,

directeur-eigenaar Bex BV.