OVER 

BS MORGEN


Prikkelend | Open | Aandachtig | Behulpzaam | Bewegend  


Business Sociëteit Morgen is het ondernemersnetwerk voor enthousiaste, open en inspirerende MKB, ZZP en Startup ondernemers van Morgen uit Limburg en Zuid-oost Brabant. Het netwerk is in 2010 opgericht en telt inmiddels 150 aangesloten ondernemers uit diverse branches.

Samen bouwen wij aan duurzame relaties. Wij helpen elkaar als mens en leider verder door het leggen van echte verbindingen. Dit doen wij op basis van oprechte aandacht, interesse en vertrouwen.

In een open setting geven wij elkaar tijd en ruimte om vragen, uitdagingen en successen met elkaar te delen.

Een ondernemersreis die nooit af is op weg naar nieuwe inzichten en inspirerende uitzichten, met als resultaat groei en ontwikkeling van ondernemer, mens en organisatie.

Met BS MORGEN DOET! Maken we een knipoog naar Maatschappelijk sociaal ondernemen i.s.m. netwerkpartners uit het Onderwijs, Overheid en non Profit organisaties.

Meer weten over BS Morgen DOET?  

ORGANISATIE 

Leden, ondernemers van Morgen, leveren graag een bijdrage aan de inhoud en ontwikkeling van BS Morgen.

De Adviesraad is in het leven geroepen, om op strategisch niveau, over de BS Morgen visie en missie te adviseren en te klankborden.

Het Workteam bedenkt inhoudelijk de thema’s en onderwerpen van de bijeenkomsten.

De vaste tafelvoorzitters zorgen voor een ambiance van vertrouwen en openheid. Zij stellen de juiste, en soms confronterende, vragen om zo te sturen op inhoud, zodat iedereen positief geprikkeld van tafel gaat.

HET ONTSTAAN VAN BS MORGEN


Jouw ondernemersreis naar morgen

Op 1 oktober 2010 is BS Morgen geboren vanuit de behoefte om een netwerk te bouwen dat anders is dan andere netwerken. Ik ben ruim 30 jaar ondernemer waarvan 12 jaar eigenaar en oprichter van BS Morgen. De ondernemerslessen die ik in die tijd leerde, vormen de basis voor de filosofie achter ons netwerk.

Filosofie van BS Morgen

Als ondernemer ben je gepassioneerd, gemotiveerd en heb je ambities voor de dag van morgen.

Je bent altijd druk met de waan van de dag. Vaak geen tijd om jezelf te verbeteren, te ontwikkelen en op zoek te gaan naar reflectie en verdieping. Ondernemen kan dan wel eens een uitdaging zijn.

Investeer tijd in jezelf en neem deel aan ons programma dat is afgestemd op jouw persoonlijke ondernemersreis. Hierbij helpen we elkaar als ondernemers, op weg naar persoonlijke en zakelijke groei.

Welkom in de wereld van Morgen!

René Luijten Meetings & Events

Passie voor ondernemen | organisator | inspirator | moderator | sparring partner