OVER

BS MORGEN

WELKOM IN DE WERELD VAN MORGEN

De mens centraal!

Als ondernemer ben je goed bezig. Je bent lid van diverse zakelijke netwerken, timmert aan de weg via Social media en regelmatig sta je met belangrijke relaties op de golfbaan. Toch mis je iets belangrijks; je kunt jezelf er niet in kwijt.

Bij de BS Morgen Businessclub Venlo weten we dat ondernemer zijn, geen jas is die je aantrekt.

Het is wie je bent. Daarom combineren wij als enige ondernemersnetwerk het professionele met het persoonlijke waarbij zingeving en de ondernemer als mens binnen de Ondernemerstafel centraal staan. En met succes.


WELKOM BIJ DE ONDERNEMERSTAFEL

Bij onze 4 meetings staan kennismaking, kennis en ervaringen delen, verdiepen van kennis en netwerk centraal!

MEET&MATCH

IN EEN KWALITATIEVE, INTIEME SETTING WORDEN KENNIS, ERVARINGEN, PASSIE EN VRAAGSTUKKEN GEDEELD

MASTER

EXCLUSIEVE PERSOONLIJKE ONTMOETING MET KEYNOTE EXPERTS

MASTERTABLE

VERDIEPEND PROGRAMMA OP ACTUELE THEMA’S EN SPECIFIEKE GELIJKWAARDIGE KENMERKEN

EXPERIENCE

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN EEN LID, VERKRIJG INSPIRERENDE INZICHTEN VAN ZIJN EXPERTISE EN AANPAK.

HET ONTSTAAN VAN BS MORGEN

De ondernemers lessen die René Luijten leerde, vormen de basis voor de filosofie achter het netwerk.

Op 1 oktober 2010 zijn we geboren vanuit de behoefte om een netwerk te bouwen dat anders is dan andere netwerken. René Luijten is ruim 30 jaar ondernemer, eigenaar en oprichter van BS Morgen. De ondernemers lessen die hij leerde, vormen de basis voor de filosofie achter het netwerk.

Meer weten? Ga naar het verhaal Over René Luijten

Onze belofte

Bijeenkomsten regisseren voor gelijkgestemde ondernemers. De bijeenkomsten moeten een inhoudelijk karakter hebben op doelgroep en doelstelling. Geen strikte agenda, alleen actuele zaken delen die ondernemers bezig houden.

We zijn trots dat we een sterk merk hebben gebouwd en een plek hebben gecreëerd waar verbindingen op mens en inhoud worden gelegd.

Onze missie

Onze missie is jou als ondernemer op een nog hoger niveau te brengen en te ondersteunen bij jouw zakelijke en persoonlijke groei met een knipoog naar sociaal ondernemerschap. Zie ook BS Morgen Doet!


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

In 2015 vierde René zijn eerste lustrum en hield zijn verhaal over 30 jaar ondernemerschap met de hoogte en de dieptepunten en zijn passie voor mens en ondernemen!

JOUW REIS NAAR MORGEN

Begint met zingeving

Zingeving start bij het oog van Morgen, een open blik naar de toekomst! Samen maken we als ondernemers de reis naar morgen waarbij zingeving steeds belangrijker wordt.

Als ondernemer ben je gepassioneerd, gemotiveerd en heb je ambities voor de dag van morgen. Je bent altijd bezig om jezelf te verbeteren, te ontwikkelen en op zoek te gaan naar verdieping. Jouw reis, die nooit af is, op weg naar een betere leider, voor jezelf, je mensen en de organisatie met een open blik naar morgen, naar de toekomst. De wereld van morgen verandert in een snel tempo, met als gevolg dat zingeving en zelfontplooiing voor ondernemers, leiders, mensen en organisaties belangrijker wordt dan ooit. Je wilt jouw ervaringen delen, klankborden, maar met wie? Ondernemen kan vaak een uitdaging zijn.

Je hoeft dit niet alleen te doen!

Bij BS Morgen staat de mens centraal en deel je met gelijkgezinde ondernemers jouw passie en ambitie maar ook jouw persoonlijke en professionele uitdagingen. Je maakt onderdeel uit van een inspirerende groep ondernemers en een ecosysteem met Onderwijs, jonge ondernemers en kenniswerkers uit een diversiteit aan branches en expertises, die dezelfde blik op morgen hebben. Een Netwerk van ondernemers die elkaar begrijpen en helpen met nieuwe vriendschappen, waarbij de persoonlijke verbinding, oprechte aandacht, openheid, behulpzaamheid, groei en ontwikkeling centraal staan.

Wij faciliteren jou!

Wij faciliteren hierin door een samengesteld programma samen te stellen van meetings en kennissessies die jouw reis ondersteunen. Ondernemers ervaringen, klankborden, kennis en verdieping staan hierbij centraal voor alle drie de netwerkgroepen binnen BS Morgen : MKB Groep, ZZP Groep en The Young Professionals Groep.ONZE WAARDEN

Samen maken we BS Morgen

In een open sfeer geven we elkaar de tijd, ruimte en aandacht voor een goed gesprek met verdieping en wezenlijke verandering in leven, werk en ondernemen! Samen met respect, oprechte interesse en vertrouwen in elkaar!


Verbindingen leggen en aandacht voor elkaar

Succesvolle ondernemers groeien door elkaar te inspireren en samen verbindingen te leggen! BS Morgen is een netwerk van ondernemende mensen die met elkaar als mens in gesprek gaan. Waarbij oogcontact en een handdruk meer indruk maken dan ieder ander medium.

Wij geloven niet in de harde sales en vluchtige contacten, maar in het aangaan van waardevolle, verdiepende gesprekken en duurzame relaties op basis van vertrouwen, oprechte interesse en respect voor elkaar. De ingrediënten om elkaar echt te kunnen helpen met elkaars persoonlijke groei en business in de breedste zin van het woord.

Behulpzaam en Openheid

Deel je ervaring! Waar ben je naar op zoek? Waar loop je tegenaan in je business? En… wat heb je te bieden? Waar kun jij collega ondernemers mee helpen?

BS Morgen biedt ondernemers in een open sfeer de ruimte, aandacht en de tijd om vraagstukken te formuleren en antwoorden te vinden bij elkaar. Waarbij succesvolle ondernemers weten dat mond-tot-mondreclame de beste promotie is die er bestaat om elkaar te helpen door het inzetten en delen van elkaars ervaringen, kennis en netwerk.


Groei en ontwikkeling van ondernemer, mens en organisatie

Ondernemen is dynamisch, elke dag wordt je geleefd door je agenda. Als ondernemer neem je dan vaak niet de tijd voor jezelf. Met als gevolg dat we minder energie krijgen, in een tunnelvisie terecht komen, focus verliezen en minder goede keuzes kunnen maken.

BS Morgen bied ondernemers een vertrouwde omgeving, ruimte en aandacht om tijd voor zichzelf te nemen en te werken aan persoonlijke groei in het ondernemerschap en dit duurzaam te verankeren. Duurzaam ondernemerschap binnen BS Morgen is bij alle bedrijfsbeslissingen zowel een hoger bedrijfsrendement nastreven, als de kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van mens, ondernemer, medewerkers en de maatschappij.

PROGRAMMA EN AGENDA

Wij bieden een platform waar zakelijke en persoonlijke groei centraal staan. Hoe doen wij dat? Door jou als MKB ondernemer, ZZP'er of Young Professional te verbinden aan de juiste mensen en inhoud.

In ons programma staat centraal: creëren van inspirerende inzichten en bijzondere uitzichten.ONZE LEDEN, ADVIESRAAD EN WORKTEAMS, ONZE AMBASSADEURS

Onze ambassadeurs hebben een belangrijk aandeel in de ontwikkelingen van het BS Morgen Netwerk. Door regelmatig te klankborden met hen, en samen te werken aan de inhoud van de Meetings, kunnen we op een juiste manier meebewegen met veranderende behoeften en trends in de markt.

Eric Drossaert

Stemda Consultancy


Een echt Social business netwerk

“We komen vele netwerkvarianten tegen waarin ondernemers elkaar treffen.

BS Morgen is voor mij een onderscheidend netwerk, een echt “Social business netwerk”. De ondernemer als mens staat centraal en er is tijd, ruimte en aandacht voor persoonlijke zaken en ervaringen. Een onderneming is pas succesvol als de ondernemer dit als mens ook is. En of het hier nu gaat over een ondernemer met of zonder personeel maakt binnen BS Morgen niet uit. Het is mooi te zien hoe iedere ondernemer op zijn/ haar wijze zijn/haar reis van ondernemingen maakt en beleeft. Juist het delen van deze ervaringen biedt een mooie basis om gezamenlijk te leren en te verdiepen. En het draagt bij aan het leggen van duurzame relaties.

Ik kom uit een wereld die ik graag beschrijf als de wereld waarin het gaat om dé mooiste auto, hét beste pak, dé korte termijn en geld, geld en nog eens geld. In deze wereld wordt de vraag wat succesvol ondernemen is nauwelijks gesteld. Het antwoord is duidelijk, winst op de korte termijn. Veel mensen branden hierin af omdat het weinig bijdraagt aan het echte succes van de ondernemer. Wat is jouw droom? En hoe kun je die als ondernemer én mens realiseren.

Met het beantwoorden van die vragen help ik, vanuit Stemda Consultancy, graag ondernemers verder. En laat ik de ondernemer op reis gaan naar zijn/haar succes.BS Morgen is een mooi platform waarin ik ondernemers ontmoet die ook op reis zijn. BS Morgen biedt mij mooie dialogen, diepgang, kennis, ervaringen en duurzame relaties van en met andere ondernemers.

Als lid van het Workteam en als Tafelvoorzitter draag ik graag bij aan het verdere ontwikkelen van BS Morgen door een bijdrage te leveren aan de diepgang als ook om BS Morgen te laten groeien.”

Een greep uit onze 150 leden...

De persoonlijke ontmoeting, het delen van eigen ervaringen, kennis en netwerk staan centraal!


Bas Mulder

Fit20


Bart van den Hork

Elemans van den Hork Architecten