Ervaringen van onze leden.
Ondernemers van Morgen!

Waarom BS Morgen?

Inspiratie, ontwikkelen, persoonlijke groei, kennis delen om andere ondernemers verder te helpen.

Daarnaast netwerk uitbreiding en zichtbaarheid in de regio Venlo

 

Wat brengt je BS Morgen?

Leuke, interessante en waardevolle kennissessies. Persoonlijke groei, inspiratie en vooral energie.

 

Wat wil je vanuit jouw expertise, kennis en ervaringen  bijdragen?   

Mensen inzicht geven om ook naar de lange termijn te kijken. Wat betekend dit, wat kan het opleveren, wat betekend dit voor je Business model.

Vooral een luisterend oor met waar nodig nieuwe inzichten.

 


Waarom BS Morgen?
Toen ik een aantal jaar geleden terug in Venlo kwam, wilde ik mijn netwerk hier in de regio verbreden. BS Morgen heeft hier aan bijgedragen. Ik was op zoek naar een club waarbij er meer wordt georganiseerd dan een uurtje borrelen op een vaste locatie. Met de verschillende concepten die BS morgen uitdraagt zijn er elke maand wel verschillende bijeenkomsten waarbij het meer is dan netwerken.

Wat brengt je BS Morgen?
Verbinding, inzichten en waardevolle contacten. In de afgelopen jaren heb ik al met verschillende personen en bedrijven samengewerkt die waarbij het eerste contact is gelegd via BS Morgen. 

Wat wil je vanuit jouw expertise, kennis en ervaringen bijdragen?   

Wij zijn jong, dynamisch en digitaal gedreven. Voor sommige traditionele bedrijven nog erg uitdagend en spannend om daar in te investeren. Ik daag deze ondernemers dan ook graag uit om deze stap (samen) te zetten.


Mark Corneth | Elastic Web

Waarom BS Morgen?

Bij BS Morgen leer ik nieuwe mensen kennen. Ik vind het hierbij belangrijk om ervaringen van andere te horen en van elkaar te kunnen leren om zo te kijken wat je mogelijk voor elkaar zou kunnen betekenen. Het persoonlijke contact op een laagdrempelige manier vind ik hierbij erg prettig.

 

Wat brengt je BS Morgen?

BS Morgen brengt mij een hoop kennis en ervaring. Door in contact te komen met andere mensen en in de praktijk een gerichte hulpvraag te stellen zijn er vaak genoeg mensen die je hier graag mee willen helpen. Mocht er niemand zijn dan is er altijd wel weer iemand die weer iemand anders kent en zo wordt het eigenlijk altijd wel opgelost, dat vind ik erg mooi om te zien!

 

Wat wil je vanuit jouw expertise, kennis en ervaringen  bijdragen?   

Vanuit hier wil ik bijdragen dat ik vanuit mijn zorgachtergrond soms een andere kijk heb op bepaalde situaties waar een ander mogelijk nog niet aan gedacht heeft. Hierdoor krijg je een mooie kruisbestuiving wat vaak lijdt tot een mooi resultaat. Mijn kennis en ervaringen spelen hierbij een belangrijke rol. In mijn werk neem ik altijd in mijn achterhoofd mee dat er juist gekeken moet worden wat iemand wel kan dan wat iemand niet kan. Hierdoor kom je erachter dat er nog genoeg mogelijkheden zijn!  

Daan Beeker | KanDoen

Waarom BS Morgen?
BS Morgen is geven en luisteren naar de ander. Een combinatie van ontspannen contact leggen met andere ondernemers en kennis opdoen waarmee ik me als ondernemer verder kan ontwikkelen.  De combinatie van contacten en kennis maakt BS Morgen voor mij uniek. 

Wat brengt je BS Morgen?

Als mens:
Plezier, goed gevoel, nieuwe brandstof en kritisch naar mezelf kijken; doe ik dit wel goed, is er niet een slimmere weg. BS Morgen houdt me een spiegel voor.

Als ondernemer:
Bij mijn1e kennismaking met BS  Morgen in mei 2018 ontving ik al direct concrete adviezen over mijn ondernemersvraag en het gevoel dat de leden van BS Morgen me echt wilden helpen verder te komen met mijn ondernemersvraag.

Zakelijk:
Netwerken is contact leggen, waarde toevoegen en elkaar iets gunnen. Iets krijgen is fijn, maar iets geven geeft voldoening. Netwerken is wat mij betreft ook kijken naar wat iets kost en wat het oplevert. Voor ons is de balans tussen kosten en opbrengsten bij BS Morgen steeds positief geweest.

Wat wil je vanuit jouw expertise, kennis en ervaringen bijdragen?  
Onze bedrijfsnaam Inteira is een vertaling van het Portugese woord voor integriteit. Wij hechten aan proactief meedenken, persoonlijk contact en vakmanschap. We kijken naar de toekomst en adviseren over de toekomst op ons vakgebied financieel advies voor ondernemers. Ik wil graag met deze combinatie een luisterend oor zijn voor andere ondernemers en hen verder helpen net zoals ikzelf heb ervaren bij mijn 1e kennismaking met BS Morgen.  

John van Hoften | Inteira Advies

Met elkaar en voor elkaar!

 

Als startende ondernemer zocht ik in 2015 een businessclub van ondernemers waar het doen van Sales niet het belangrijkste was. Ik was op zoek naar een netwerk van ondernemers waar je gezien, gehoord en geholpen wordt.

 

Lid zijn van BS Morgen heeft mij gebracht waar ik nu sta als ondernemer, met vertrouwen en de juiste focus als ondernemer.

De mens staat centraal, voor mij een van de belangrijkste kernwaarde en dat vind ik terug bij het business netwerk van BS Morgen. Met elkaar en voor elkaar!

 

Binnen BS Morgen maak ik deel uit van het workteam van de MKB Academy, waar wij samen verantwoordelijk zijn voor een inspirerend groei en ontwikkel programma voor onze ondernemers van morgen.

In een open sfeer geven we elkaar de tijd, ruimte en aandacht voor een goed gesprek met verdieping en wezenlijke verandering in leven, werk en ondernemen!

 

Door mijn ervaring en expertise te mogen inzetten voor de ondernemers van de businessclub, geeft mij de mogelijkheid om mij door te ontwikkelen, nieuwe inzichten en kennis op te doen.

 

Als innovatie consultant binnen mijn bedrijf SAMEN EEN innovatie sta ik voor het leggen van verbindingen tussen mensen in organisaties en bedrijven. Binnen mijn projecten streef ik naar het zo optimaal benutten van de kwaliteiten en de talenten van de individuele medewerkers en stimuleer naar optimaal ondernemerschap en innovatiekracht.  Niet omdat het moet, maar omdat ik weet dat het kan!