MORGEN
NETWERKTAFELS  

MKB EN ZZP PROGRAMMA 2024

In een open sfeer geven we elkaar de tijd, ruimte en aandacht voor een goed gesprek met verdieping en wezenlijke verandering in leven, werk en ondernemen! Samen met respect, oprechte interesse en vertrouwen in elkaar! Meet &Match Netwerktafels

Voor wie?

Voor de MKB en ZZP ondernemer van Morgen. Onder andere actief in de industrie, zakelijke dienstverlening, bouwnijverheid, agro/agri business, leisure of transport en logistiek en Onderwijs.

Jaarprogramma

Naast de Meet&Match netwerktafels neem je deel aan:


TAFELGESPEKKEN WAARBIJ JE OP  EFFECTIEVE WIJZE MET MEERDERE ONDERNEMERS DE DIALOOG AANGAAT

Meetings tot 12 personen of tot 50 personen. De kennismaking, jouw zoekvraag en de match staan hierbij centraal. Samen op weg naar nieuwe inzichten, concrete afspraken, adviezen en aanbevelingen.

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN EEN LID, VERKRIJG INSPIRERENDE INZICHTEN VAN ZIJN EXPERTISE EN AANPAK.

Het bedrijfsbezoek is bedoeld als interactief leerprogramma waarbij je zelf ervaart hoe groen het gras is bij de buren en hoe ze dat groene gras onderhouden. Het bedrijf en het verhaal achter de ondernemer staat centraal. 

WIJ HELPEN JOU MET JOUW ONDERNEMERSVRAAG, DROOM, IDEE, PLAN TE VERWEZENLIJKE!

Meet The Awakening geeft jou inspirerende inzichten en nieuwe uitzichten.

Kortom handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

kennismaken?
Ga naar agenda en schrijf je in of neem contact op met René Luijten.

M.06-29400683 | reneluijten@bsmorgen.nl 

EVEN ONTSPANNEN! ONZE SOCIAL MEETINGS ZIJN NAAST DE ONTWIKKEL EN ONMOETINGS PROGRAMMA'S ALTIJD GOED VOOR FIJNE INFORMELE CONTACTEN. 


Wat vertellen leden ondernemers van Morgen

In het zakelijk netwerk vind ik het belangrijk om open en informeel met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen om zo elkaar scherp te houden en vooruit te helpen. Iets dat ik volledig ervaar als lid van BS Morgen. 

Marjon Cremers | Green World Kunstplanten