MEET & MATCH


IN EEN KWALITATIEVE, INTIEME SETTING WORDEN KENNIS, ERVARINGEN, PASSIE EN VRAAGSTUKKEN GEDEELD
Elke maand Meet&Match50 en Meet&Match12.

Inhoudelijke en verdiepende gemodereerde Tafelgesprekken, sessies met 50 en tot 12 deelnemers, waarbij je op effectieve wijze met meerdere ondernemers de dialoog aangaat.

De persoonlijke en/of zakelijke zoekvraag, de uitvoerige kennismaking, het delen van kennis, ervaringen, netwerk en de match staan hierbij centraal. 

Wat levert het op?

Op jaarbasis leg je meer dan 80 concrete contacten en ga je bouwen aan waardevolle relaties. Samen op weg naar nieuwe en betere business, concrete afspraken, adviezen en aanbevelingen!

Is dit voor mij?

Onze Meet & Match bijeenkomsten zijn toegankelijk voor ondernemers, beslissers, managers en professionals uit het MKB, ZZP en Young startup en alle branches. Ben je nog geen lid? Zelf ervaren is de beste manier om een beeld te krijgen van ons platform. Kom proeven, letterlijk en figuurlijk! Meld je aan voor een kennismaking. 


Bekijk ook eens:

MEET & MATCH NETWERKEVENTS LIMBURG

Naast Meet&Match binnen BS Morgen organiseren wij dit ook als een aparte dienst:


Specifiek voor B2B clubs, brancheorganisaties, Onderwijs, Overheid en in Company voor medewerkers met het Happy@Work Event. 

Anouk Hendrikx Afonso
maatwerk HRM

"Bij BS Morgen staat de ondernemer als mens centraal, er is tijd, persoonlijke aandacht en advies voor iedereen. Of je nu aansluit bij BS Morgen om meer klanten te werven of om in een vertrouwde omgeving je ervaring te kunnen delen, het kan allemaal." 

10 JAAR MEET & MATCHHet begint met vertrouwen