MEET THE EXPERT  


EXCLUSIEVE PERSOONLIJKE ONTMOETING MET KEYNOTE EXPERTS

De Meet the Expert zijn bijeenkomsten waar we leren van de experts. Hoe kan de visie van de expert voor jou werken? Een unieke mogelijkheid om op een persoonlijke manier concrete ideeën voor ontwikkeling en groei op te doen.

Op basis van het centrale thema ga je in 1 of 2 tafelrondes de dialoog aan met collega ondernemers. Hoe doe ik het nu als ondernemer? Wie of wat moet ik inzetten om duurzaam te veranderen en te verbeteren?

Uit de Meet the Expert meetings ontvang je leerpunten die je in de praktijk kunt toepassen. Je gaat naar huis met een concreet inhoudelijk verhaal wat direct toepasbaar is in de praktijk.


De 4 invalshoeken van Meet the Expert

PROGRAMMA 

07.30 uur - Ontvangst met ontbijt

08.00 uur - 08.05 uur welkomstwoord 

08.05 uur - 09.30 uur Presentatie Expert 

09.30 uur - 09.45 uur Pauze

09.45 uur - 10.45 uur Tafelronde

10.45 uur - 11.00 uur Plenaire terugkoppeling en afsluiting 

"In het algemeen kan ik zeggen dat ik geïnspireerd raak bij BS Morgen. Dat kan door een lezing zijn, maar zeker ook door een contact of gesprek met een collega-ondernemer. Wat me vooral opvalt, is dat het een omgeving is waarin het comfortabel voelt om zaken in vertrouwen te delen. Het is écht sparren. Zelfs in een online sessie. Dat geeft mij weer veel energie en zeker ook nieuwe inzichten. "

Lean Groetelaers - Lindenhof Geijsteren Het begint met vertrouwen