PARTNERS

EEN OVERZICHT VAN ONZE SAMENWERKINGSPARTNERS

SAMENWERKINGSPARTNERS

BS Morgen werkt samen met partners die BS Morgen filosofie tot uiting kunnen brengen op het gebied van Onderwijs, Innovatie en Impact.


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

OPEN BRAINS - VILLA FLORA *BRIGHTLAND CAMPUS

Open Brains is ‘Your weekly shot of innovation’

Open Brains gelooft in co-creërende ondernemers of studenten die nieuwe frisse ideeën hebben. Dé drivers achter innovatie! Open Brains organiseert een wekelijkse innovatie- en brainstormsessie waar deze professionals en studenten de kans krijgen hun innovatieve idee te presenteren aan onze community. Een community met professionals op het gebied van onder andere marketing, hightech, agrofood, duurzaamheid, business development en financiële dienstverlening.

Contactpersoon: Bart Verlegh


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

NOBLAHBLAH

Wij helpen ondernemende mensen om met meer impact te spreken! Of het nou gaat om het geven van een managementpresentatie, spreken op een congres of het pitchen van je nieuwe bedrijf. Wij dagen jóu uit om met overtuiging een goed verhaal neer te zetten wat écht impact heeft. Is dat makkelijk? Nee, zeker niet. Het vergt wat van je maar geloof ons, als je de kunst eenmaal beheerst, dan wil je niet anders meer. Lees meer...

Contactpersonen:

Mark Hoogewerf, Kim Hendriks en Howard Lenttinga


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

FONTYS VENLO - CENTRUM VOOR ONDERNEMERSCHAP

Fontys creëert een klimaat waarin studentondernemers kunnen groeien en excelleren.

Gepassioneerde, startende studentondernemers krijgen ondersteuning bij het realiseren van hun ondernemersdromen. BS Morgen Young ondersteund hierin als community om ervaringen, kennis en netwerk te delen.

Contactpersoon: Rudi Willemsen


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

BIBLIOTHEEK VENLO

De Bibliotheek Venlo is als schatkamer van informatie en als inspirerend ontmoetingscentrum het maatschappelijk hart van Venlo. De openbare Bibliotheek Venlo is een daadkrachtige, toekomstgerichte en verbindende organisatie.We leveren in samenwerking met onze partners een bijdrage aan het zelfstandig functioneren van mensen tot goed geïnformeerde en ontwikkelde burgers, studenten, ondernemers en organisaties, opdat ze kunnen meedoen in de samenleving. Lees meer...

Conractpersoon: Ben JanssenBLUE ENGINEERING

De wereld verandert. Grondstoffen beginnen op te raken en we putten de aarde uit. Het is nodig om oplossingen te vinden voor deze nieuwe uitdagingen. De evolutionaire antwoorden van de natuur kunnen met de juiste toepassing van moderne techniek uitkomsten bieden. Een betere wereld op basis van techniek. Om deze doelstelling te behalen laat Blue Engineering zich inspireren door de Blue Economy. De Blue Economy is een ecosysteem die zich door de natuurkunde en de natuur laat leiden. Zij doet dit vanaf grondstoffenselectie tot ontwikkeling van product en productie processen. Van daaruit wordt een generatieve en regeneratieve kringloop van innovaties in gang gezet. BS Morgen zet ondernemers aan om hier mee bezig te zijn.

Lees meer...

Contactpersoon: Jeroen RondeelCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

BRIGHTLANDS CAMPUS GREENPORT VENLO

Als campus zijn wij een open systeem met een regionale spil en regie functie. Het verbinden van partijen is wat we dagelijks doen.

Dit zullen we dan ook doen om ondernemers en Young Professionals in contact te brengen met BS Morgen om kruisbestuiving, co-creatie, ondernemerschap en innovatie te stimuleren.

Lees meer...

Contactpersoon: Elle Janssen - Business Developer

Fotoreportage: 1 oktober 2019 kick off samenwerking op de Brightlands Campus.

Een greep uit onze 150 leden...

De persoonlijke ontmoeting, het delen van eigen ervaringen, kennis en netwerk staan centraal!

Sandra in "t Zandt

Linea Rechta


Anke Heijligers - Bex

Bex BV

Corine Fleuren

MiniTree