In de rubriek ‘Ondernemers van Morgen’ komen we meer te weten over een van onze leden. Deze keer met Sandra in 't Zandt van Linea Rechta. Veel leesplezier!

1. Wie is Sandra in 't Zandt?


Mijn naam is Sandra in ’t Zandt, 50 jaar, woonachtig in Venlo met mijn partner Jacques en twee zonen van 14 en 17. Samen met Nicole Raijer ben ik sinds 2013 trotse eigenaresse van Linea Rechta Arbeidsrecht en Mediation.

Ik ben geboren en getogen in Velden als jongste in een gezin van 7 kinderen. In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen, wielrennen en kan ik genieten van legpuzzels. Verder onderneem ik graag allerlei sociale activiteiten met vrienden en het gezin.


2. Wat is de kracht van jouw bedrijf?


Linea Rechta Arbeidsrecht en Mediation kenmerkt zich door de korte lijnen en het rechtstreekse contact. We willen laagdrempelig zijn en benaderbaar. We denken mee op het niveau van de ondernemer en houden van begrijpelijke taal. Verder zijn we beide écht betrokken bij onze klanten en hebben we oprechte belangstelling voor de mens achter de ondernemer. Zo stellen we vaak de vraag ‘hoe gaat het nu eigenlijk met jou?’


3. Welke tip heb je voor ondernemers in tijden van Corona?


Probeer, hoe moeilijk ook, te focussen op de toekomst . Er is licht aan het einde van de tunnel. Ik vind het mooi om te zien dat bedrijven anticiperen op kansen die er liggen, bijvoorbeeld op online gebied. Er zijn door de coronacrisis ook wel structureel zaken veranderd. Kijk naar het thuiswerken, wat uiteindelijk voor veel bedrijven best prima werkt. Maar natuurlijk zien wij in onze business ook hoe zwaar bepaalde ondernemers en branches het hebben.


4. Waarom BS Morgen?


We zijn in 2014 lid geworden en in 2019 even gestopt. We merkten toch als snel dat we het netwerk gingen missen. Met name het grote aanbod aan verschillende meetings en de laagdrempeligheid kunnen we waarderen. En natuurlijk de groei van ons zakelijke netwerk die het lidmaatschap ons oplevert. Verder vind ik het goed dat er steeds geanticipeerd wordt op een passende invulling van de meetings i.v.m. de corona-beperkingen. Denk aan de online meetings en bijvoorbeeld de wandelingen.

Sandra [ links] en collega Nicole Raijer van Linea Rechta

5. Waar ben je trots op?


Ik ben trots op het feit dat ik zowel privé als zakelijk bepaalde keuzes heb durven maken. Dat we 8 jaar geleden het lef hadden om samen Linea Rechta Arbeidsrecht en Mediation te starten.

Ook ben ik trots op de ontwikkeling die we als bedrijf en persoonlijk hebben doorgemaakt.

Zo ben ik inmiddels ook officieel Mfn geregistreerd mediator.


SAMEN BOUWEN WE AAN BS MORGEN

Groei en ontwikkeling van ondernemer, mens en organisatie met een knipoog naar Maatschappelijk, Sociaal Ondernemerschap!

Doe jij mee?