MKB PROGRAMMA 2021

In een open sfeer geven we elkaar de tijd, ruimte en aandacht voor een goed gesprek met verdieping en wezenlijke verandering in leven, werk en ondernemen! Samen met respect, oprechte interesse en vertrouwen in elkaar!


Voor de directeur, eigenaar, beslisser en management binnen MKB bedrijven en organisaties.

Onder andere actief in de industrie, zakelijke dienstverlening, bouwnijverheid, agro/agri business, leisure of transport en logistiek en Onderwijs.

Het programma MasterTable MKB is specifiek voor MKB, overige meetings ook voor ZZP en Young om kruisbestuiving te bevorderen.


JOUW INVESTERING

Meer weten over het MKB lidmaatschap en kennismaken?

BEKIJK HET PROGRAMMA

In het tempo van de hedendaagse innovatie vervullen wij de behoefte aan inspiratie en sparring door kwalitatieve bijeenkomsten voor MKB ondernemers te regisseren.

MASTERTABLE

VERDIEPEND PROGRAMMA OPACTUELE THEMA’S EN SPECIFIEKEGELIJKWAARDIGE KENMERKEN
Deze bijeenkomsten gaan echt de dieptein op het onderwerp. Gemeenschappelijkebehoeftes, kenmerken of onderwerpenzoals o.a. specifieke thematiek alspersoneel, leiderschap, innovatie etc.worden besprokenmet collegaondernemers.

MEET THE EXPERT

EXCLUSIEVE PERSOONLIJKE ONTMOETING MET KEYNOTE EXPERTS
De Meet The Expert zijn bijeenkomstenwaar we leren van de experts. Hoe kan devisie van de expert voor jou werken? Eenunieke mogelijkheid om op een persoonlijkemanier concrete ideeën voor ontwikkelingen groei opte doen.

MEET & MATCH

TAFELGESPEKKEN WAARBIJ JE OP EFFECTIEVE WIJZE MET MEERDERE ONDERNEMERS DE DIALOOG AANGAAT
De kennismaking, je zoekvraag en dematch staan hierbij centraal. Samen opweg naar concrete afspraken, adviezen enaanbevelingen.

MEET THE COMPANY

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN EEN LID, VERKRIJG INSPIRERENDE INZICHTEN VAN ZIJN EXPERTISE EN AANPAK.
Het bedrijfsbezoek is bedoeld als interactiefleerprogramma waarbij je zelf ervaart hoegroen het gras is bij de buren en hoe ze datgroene gras onderhouden. Het bedrijf enhet verhaal achter de ondernemer staatcentraal.

EXTRA'S BUITEN HET PROGRAMMAWij bieden veel extra's, zoals onze online community , servicedesk, online meetings en Social meetings met o.a. Golfdag, eigen Golf sociëteit, Zomertour tocht, Café van Morgen, Kerstborrel en ons Jaarevent.
Onze Social meetings zijn naast de kennis programma's altijd goed voor fijne en informele contacten.

AGENDA MASTERTABLE MKB


Do 11-02-2021 | 16.30 - 21.00 uur | Scelta Institute Venlo

Do 15-04-2021 | 16.30 - 21.00 uur | Scelta Institute Venlo

Do 10-06-2021 | 16.30 - 21.00 uur | Scelta Institute Venlo

Do 09-09-2021 | 16.30 - 21.00 uur | Scelta Institute Venlo

Do 11-11-2021 | 16.30 - 21.00 uur | Scelta Institute Venlo

Do 09-12-2021 | 16.30 - 21.00 uur | Scelta Institute Venlo
Dilemma’s en vraagstukken 2021

Dit jaar is het hoofdthema "Flexibiliteit"

We leven in een wereld die constant in beweging is, een markt die grote flexibiliteit eist. Daar moet je als organisatie op kunnen inspelen en in mee kunnen gaan.

Elke organisatie bereikt vroeg of laat het punt waarop het tijd is om de dingen anders aan te pakken.

De manier van leidinggeven op een bepaalde afdeling werkt niet meer, het is tijd voor een nieuw productiesysteem of er zijn betere versies van de huidige CRM-software op de markt gekomen.

Die momenten triggeren het opstarten van kwaliteitstrajecten of een cultuurverandering. Het beheersen en succesvol invoeren van veranderingen vraagt om een speciale aanpak.

We gaan kennis ophalen, en onze eigen ervaringen en kennis met elkaar delen!

WAT VERTELLEN LEDEN

Als lid van de Adviesraad en als Tafelvoorzitter, wil ik de BS Morgen gedachte actief uitdragen. Waardevolle en duurzame relaties ontstaan namelijk door je open te stellen voor andere ondernemers en kennis en kunde met elkaar te delen. Hierbij is mijn persoonlijke passie de drijfveer. Lees meer...

Geert Rongen | Munckhof Groep