LEDEN AAN HET WOORD


Peter Deen

BS Morgen | ZZP Groep


De mens achter de ondernemer

Mijn passie is om mensen te helpen bij het vinden van de juiste route en het nemen van moeilijke besluiten. Als sparringpartner voor ondernemers ben ik erachter gekomen dat het ‘bedenken’ van een juiste keuze vaak niet werkt omdat wezenlijke besluiten ook (vooral?) vanuit het hart genomen worden. De persoon en de mens achter de ondernemer is van veel grotere invloed dan we rationeel willen toegeven.

Bij BS Morgen ben ik een cultuur tegengekomen die juist om de mens achter de ondernemer draait. Veel leden zijn ooit op BS Morgen af gekomen om via netwerken meer klanten te werven. Maar de meeste leden blijven bij BS Morgen omdat ze daarnaast ook een platform vinden waar ze in een vertrouwde omgeving kunnen delen en leren van andere ondernemers. Een cultuur die BS Morgen uniek maakt ten opzichte van de meeste netwerk groepen, met als basis duurzame relaties, gelijkwaardigheid en openheid. Een concept met vele mogelijkheden binnen en buiten de club.

Als lid help ik graag mee met het verder uitbouwen van BS Morgen. Ik doe dit vanuit mijn expertise maar wordt er tegelijkertijd ook veelvuldig door geïnspireerd.

Peter Deen - Senns - strategy + drive