In de rubriek ‘Ondernemers van Morgen’ komen we meer te weten over een van onze leden. Deze keer met Anouk Hendrikx-Afonso van maatwerk HRM. Veel leesplezier !

1. Wie is Anouk?

Ik ben dit jaar 40 jaar geworden, ben getrouwd met Ilidio en trotse moeder van 3 prachtige dochters. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van maatwerk HRM in Venlo. Ik mag in mijn vrije tijd graag creatief bezig zijn; ik schilder graag en maak dingen zoals lampen of tafels. Op dit moment zijn we thuis aan het verbouwen en daar kan ik mijn ei dus behoorlijk in kwijt.


2. Wat is de kracht van jouw bedrijf?

Maatwerk HRM ondersteunt organisaties op HR-vlak. Helaas is HRM bij veel bedrijven een ondergeschoven kindje. Dat is enorm zonde, want het zijn juist de mensen die het succes van een organisatie maken. Onze kracht? Wij zijn betrokken, deskundig en oplossingsgericht. Dit zeg ik overigens niet zelf, maar dit horen we terug van onze klanten. Ik denk dat het ook sterk is dat we met concrete oplossingen komen.
We verlenen niet alleen diensten, maar zetten deze ook om in producten waarbij wel heel scherp kijken naar de werkelijke behoefte van de klant.

Mooi ook om te vermelden is dat we groeien, in deze toch bijzondere tijden. Momenteel zijn we met 3 vaste medewerkers en 1 afstudeerder HRM .

3. Welke tip heb je voor ondernemers in tijden van Corona?

Het is heel belangrijk om in contact te blijven met je medewerkers en vooral ook aandacht te blijven geven. Als medewerkers thuis werken en dus letterlijk uit je gezichtsveld verdwijnen, betekent dat niet dat ze minder aandacht verdienen. Wij hebben daarom snel geschakeld en een ‘thuiswerk monitor’ ontwikkeld voor bedrijven. Aandacht voor je medewerkers is overigens altijd een sleutelwoord en zorgt voor waardering. Dit zorgt weer voor een positievere arbeidsethos en dus ook voor betere resultaten.


4. Waarom BS Morgen?

Het mooie en voor ons passende aan BS Morgen vind ik de benadering vanuit de menselijke kant van de ondernemer. Aandacht is een waarde die goed bij BS Morgen past en uiteindelijk leidt naar resultaat. Deze waardes sluiten perfect aan bij onze slogan ‘met aandacht naar resultaat’.


5. Waar ben je trots op?

Zakelijk word ik enorm blij van het feit dat we in enkele jaren een waardevolle en gezonde organisatie hebben neergezet die bedrijven en organisaties op de juiste wijze kan helpen op HR-gebied. Privé, en ja dat is misschien cliché, ben ik erg trots op onze kids.

We hebben op verschillende plekken op de wereld gewoond en ze zijn altijd in staat geweest om zich aan te passen en te ontwikkelen.


SAMEN BOUWEN WE AAN BS MORGEN

Groei en ontwikkeling van ondernemer, mens en organisatie met een knipoog naar Maatschappelijk, Sociaal Ondernemerschap!

Doe jij mee?


BS MORGEN

Ondernemerstafel

Programma met dialoog, kennis- en inspiratiesessies voor MKB en ZZP professionals

BS MORGEN

Young Professionals

Netwerk en kennisprogramma voor studenten, Start up's en professionals in dienst met ondernemersambities

BS MORGEN

Academy

Kennis programma's met workshops, trainingen, cursussen en lezingen door kennispartners

BS MORGEN

DOET!

Programma Maatschappelijk, Sociaal ondernemen, ondersteuning met goed doel! De mens centraal!