LEDEN AAN HET WOORD


John Straten

BS Morgen | MKB Groep

Adviesraad


BS Morgen heeft de ondernemer als mens centraal staan

Dagelijks communiceer ik met ondernemers. Het gaat zeker vaak over ondernemingsdoelstellingen in relatie tot omzet en kosten en uiteindelijk dus winst maar net zo vaak en in tijd nog meer over de ondernemer zelf.

De ondernemer als mens stuurt en geeft leiding aan zijn ondernemingsdoelen. Ondanks alle technische hulpmiddelen die de ondernemer ter beschikking staan heeft hij in relatie tot zijn interne en externe organisatie altijd te maken met mensen.

BS Morgen heeft de ondernemer als mens centraal staan. De mens als uitgangspunt staat ook centraal in onze manier van zaken doen. Als financiële en fiscale adviseurs en accountants is het menselijk doel leidend in onze bedrijfsfilosofie. Business development vanuit een steeds veranderende markt kunnen wij vanuit onze professionaliteit ondersteunen en tevens beschikken wij over een groot netwerk van specialisten.

Als lid van de Adviesraad van BS Morgen en Tafelvoorzitter wil ik onze kennis, kernwaarden en ons netwerk graag inzetten voor de verdere ontwikkeling van een kwalitatieve zeer goede business sociëteit.

John Straten - Full Account adviseurs en accountants