LEDEN AAN HET WOORD


Anouk Hendrikx - Afonso

BS Morgen | MKB Groep

Zorgen dat jouw aandacht gaat naar dat wat er echt toe doet!

Bij BS Morgen staat de ondernemer als mens centraal, er is tijd, persoonlijke aandacht en advies voor iedereen. Of je nu aansluit bij BS Morgen om meer klanten te werven of om in een vertrouwde omgeving je ervaring te kunnen delen, het kan allemaal.

Als eigenaresse van maatwerk HRM, een organisatieadviesbureau voor het creëren van gezonde organisaties met veerkrachtige en vitale mensen, ben ik erg blij met de mogelijkheden, duurzame relaties en openheid die BS Morgen biedt.

Bij maatwerk HRM streven we ernaar om het werkplezier en de arbeidsproductiviteit te verhogen en de uitval door stress, een hoge werkdruk, een ongezonde organisatie en ziekteverzuim te verlagen. Dat doen we vanuit onze eigen 3D-GOAL®-methode. Strategisch veranderen door maximaal gebruik te maken van de kwaliteiten, kennis en ervaring komt zowel bij BS Morgen als in mijn eigen organisatie terug.

Als lid draag ik graag mijn steentje bij aan de toekomst van BS Morgen.

Anouk Hendrikx - Afonso - Het is wat het is, totdat je het verandert | Creatieve denker en inspirator💡 | oprichter van maatwerk HRM & 3D-GOAL® voor Positieve verandering ⚽