"Open Brains stimuleert samenwerking, verbindt mensen en helpt innovatie én de ondernemer een stap verder te komen "BS MORGEN PARTNERSHIP MET OPEN BRAINS

"samenwerken, innovatie en nieuwe verbindingen"

Open Brains is ‘Your weekly shot of innovation’

Open Brains gelooft in co-creërende ondernemers of studenten die nieuwe frisse ideeën hebben. Dé drivers achter innovatie! Open Brains organiseert een wekelijkse innovatie- en brainstormsessie waar deze professionals en studenten de kans krijgen hun innovatieve idee te presenteren aan onze community. Een community met professionals op het gebied van onder andere marketing, hightech, agrofood, duurzaamheid, business development en financiële dienstverlening.

De kans voor de pitcher om zijn of haar idee om te toveren tot een businessmodel. De kans voor het publiek om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en om hun eigen netwerk te vergroten.

Open Brains vindt iedere vrijdagochtend van 8:30 – 9:30 plaats in Villa Flora op de Brightlands Campus Greenport Venlo (Sint Jansweg 20) en is vrij toegankelijk. Aanmelden is niet nodig. Houd de LinkedIn pagina in de gaten voor de meest actuele pitchers.

Meer informatie over Open Brains of wil je zelf een keer pitchen? Neem dan contact op via BS Morgen of ga naar www.bluehub.nl

Agenda

Open Brains - wekelijks

Dag : Elke vrijdag van 8.30 uur tot 9.30 uur

Locatie : Brightlands Campus Greenport Venlo

Aanmelden : Is niet nodig

Open Brains XL Mini - Accelerator

7 t/m 16 oktober [ Dutch Agri Food Week]

Brightlands Campus Greenport Venlo (Sint Jansweg 20)