Geslaagd BS Morgen JaarEvent van 1 oktober j.l. met een boodschap!

NIEUWS 06-10-2019

Een inspirerend en aangrijpend verhaal van “niets tot iets” van Martin Frankort, ondernemer en mede oprichter van KidsBaze (stichting voor kansarme jongeren) was inleidend op 1 oktober voor de boodschap van BS Morgen 2020 aan ruim 80 leden, partners en relaties.

“Succes komt niet vanzelf, het is vallen en opstaan en vooral verbindingen aangaan met ondernemers om elkaar te inspireren en te leren van elkaar” Aldus Martin Frankort.

Onder het genot van een heerlijk 3 gangen diner kwamen een aantal leden en samenwerking partners aan het woord om invulling te geven aan visie en missie 2020.

Vervolgens een voorstelling van “The Race Horse Company” en een heel gezellige Afterborrel in Hotelbar de Miste van het Theaterhotel Venlo.


De boodschap van 1 oktober!

Transformatie door innovatie!

Voor onze leden ondernemers, organisaties en samenwerkingspartners in 2020!

Door vertrouwen in elkaar, ondernemend samenwerken, (nieuwe)verbindingen en innovatie.

Nieuwe tijden en markten vragen om verandering processen. Zowel voor jezelf als mens, student, start up, ondernemer als organisatie!

Bedrijven en ondernemers staan tegenwoordig meer dan vroeger onder een constante druk van buiten en binnen om aantoonbaar te blijven presteren en te verbeteren.

Overheidsregulering, prijsdruk, vertrouwensdruk, teammanagement, bedrijfsprocessen, (intern geformuleerde) strategische doelstellingen, maar ook Maatschappelijke/Sociale vraagstukken geven aanleiding om steeds vaker een structurele verandering in de bedrijfshuishouding door te voeren.

Bekijk de fotoreportage!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

De BS Morgen Ondernemerstafels 2020

Om verandering te stimuleren gaan wij ondernemers en organisaties met elkaar in verbinding brengen tot meer bewustwording.

En dat begint in onze optiek eerst met jezelf door jezelf te heruitvinden!

Kennismakingsbijeenkomsten, kennissessies en verdiepingssessies staan centraal in 2020 voor onze MKB ondernemers, ZZP Professionals en Young Professionals.

Samenwerken, verbinden en innoveren in een ecosysteem

We gaan sterke verbindingen leggen tussen mens, student, start up, ondernemer en belanghebbende organisaties zoals o.a. Onderwijs en de Brightlands Campus Venlo.

Samen komen we verder met onze samenwerkingspartners Open Brains, Blue Innovation, Bibliotheek Venlo, NoBlahBlah en Fontys(Centrum voor Ondernemerschap)

Het JaarEvent kwam mede tot stand door en met dank aan:

  • Adviesraad BS Morgen
  • Workteams MKB en ZZP
  • Workteam Young Professionals
  • Samenwerkingspartners
  • Retaurant Cabillaud
  • Maaspoort Venlo
  • TheaterHotel / Hotelbar de Miste Venlo
  • PJP Film & TV Producties
  • ZIPS Fotografie

Terug naar nieuwspagina