Reportage MasterTable ZZP

''

Donderdag 24 februari Maashof Venlo

'4 velletjes vol met verkregen adviezen'

We kijken terug op een geslaagde 1e MasterTable ZZP:

'Hoe pak ik als ondernemer het podium en zet ik op een integere manier het licht op mijn bijdragen, mijn visie en het brede palet aan mogelijkheden? '

Deze vraag bracht Monique Zegveld in tijdens de intervisiebijeenkomst MasterTable ZZP. Begeleid door Bert Janssen en met kritische bijdragen van Maurice Godding, Jan Wolff, René Luijten en Inge Van der Borght.


Monique...

'Ik zou deze intervisie willen vergelijken met een diamant: het kritisch bevragen, meedenken en adviseren door andere ondernemers vanuit hun eigen expertise slijpt de vele facetten ervan tot een fonkelender geheel. Nu is het aan mij om in zichtbaarheid verder te stralen.

Tijdens deze intervisie bijeenkomst voelde ik me gedragen door de andere ondernemers. Echt heel fijn! Mijn eigen blinde vlek is kleiner geworden. Met de verkregen adviezen kan ik van vage ideeënflarden concrete acties maken.

Soms is vertragen belangrijk om te kunnen versnellen. Vanmorgen was zo’n ochtend. Ik bracht een vraag in waar ik samen met andere ondernemers bij stil heb gestaan en die ik verder heb kunnen onderzoeken. De vragen die ik kreeg, het doorvragen en de afgestemde adviezen hebben me daarbij geholpen. Dank BS Morgen collega’s!!'

Monique Zegveld

Met vier velletjes vol met gekregen adviezen kan Monique slag; van klanten die ambassadeurs worden, het ophalen van testimonials, het maken van een contentplan en het opzoeken van gerichte samenwerkingen zijn er een paar.


Inzichten van onze deelnemers:

'Naast dat ik Monique heb kunnen helpen, heb ik fijne waardevolle gesprekken gevoerd en zelf ook inzichten opgedaan'Ben je ZZP ondernemer?

Kom dan onze kennis meetings eens ervaren.


Bekijk onze ZZP Groep met het jaarprogramma en neem gerust contact met ons op!


ZZP Groep

VOOR ONDERNEMERS VAN MORGEN