Reportage
Zomertour Experience


Donderdag 14 juli 2022


'Fijne waardevolle gesprekken in een ontspannen sfeer!'

We kijken terug op een geslaagde Zomertour Experience van 14 juli 2022

Op donderdag 14 juli sloten we het 1e halfjaar sfeervol af met onze Zomertour Experience. Binnen het thema mobiliteit en automotive maakten we met 13 elektrische auto's een tour door Noord-Limburg, gingen we aan de slag met een tourpuzzel en bezochten we de Wassink Autogroep Venlo, Dekkers Tweewielers Wanssum en Vakgarage Middenpeel in Ysselsteyn.

De dag begon bij Wassink Autogroep met een lunch en een presentatie door onze leden René Reijnen en Laurent Metten. Daarna start met de tour door het mooie Noord-Limburg en bezochten we vervolgens Vakgarage Middenpeel waar onze leden Martijn Berende en Niki Seijkens ons gastvrij ontvingen met een versnapering, rondleiding en een presentatie over de laatste nieuwe ontwikkelingen.

Vervolgens vervolgden we de tour verder naar Dekkers Tweewielers in Wanssum. Naast een presentatie en rondleiding door Eigenaar Rob Dekkers , gingen we ook actief diverse fietsen ervaren op een aangelegd parcours.

Aansluitend gingen we in een verassende omgeving gezamenlijk genieten van een heerlijke BBQ. Na de BBQ vervolgden we onze tour terug naar Wassink Venlo voor een afsluitende borrel en prijsuitreiking van de tourpuzzel.

Presentatie van Rob Dekkers, eigenaar Dekkers Tweewielers in Wanssum.

Rob vertelde op de inspirerende locatie heel openhartig en gepassioneerd zijn ondernemersverhaal met kansen en uitdagingen.


Een tussenstop met ijsje van Clevers in Tienray!

Presentatie van René Reijnen Wassink Autogroep.

13 elektrische auto's stonden voor ons klaar.

Ontvangst met heelijke lunch.

Waardevolle gesprekken.

'Fijn om elkaar weer informeel te ontmoeten'

Inspiratie opdoen over elektrisch rijden.De Tourrit is begonnen met 13 elektrische auto's
René Reijnen en Laurent Metten controleren de auto's.

'Veel nieuwe kennis opgedaan over elektrisch rijden'

Presentatie van Martijn Berende Vakgarage Middenpeel.


Rondleiding op het bedrijf en in de werkplaats.

Tussenstop voor een ijsje bij Clevers in Tienray.Aankomst en gastvrij ontvangst door Rob Dekkers van Dekkers Tweewielers.


Presentatie van Rob Dekkers.

Natuurlijk moesten de fietsen ook uitgeprobeerd worden...


Rondleiding in de winkel en werkplaats bij Dekkers Tweewielers.

Rondleiding in het nieuwe business center met presentatie ruimtes, keuken en mogelijkheid om te overnachten.Genieten van een heerlijke BBQ bij het nieuwe Business center.

Natuurlijk ook heel veel fun....Een bedankje voor de 3 bedrijven die deze dag mogelijk hebben gemaakt.De prijsuitreiking aan de winnaars van de Tourkwis!

Ben je MKB, ZZP of Startup ondernemer?

Kom dan onze meetings eens ervaren.


Bekijk onze agenda en neem gerust contact met ons op!


VOOR ONDERNEMERS VAN MORGEN