Reportage
Meet The Company

Donderdag 13 oktober Energa Venlo

'Inspirerend, leerzaam en fijne contacten'

Energa Venlo; Gastvrij, inspirerende en leerzame presentatie over het bedrijf en het thema energietransitie een rondleiding en gezellige netwerkborrel!

Met dank aan Ernst Hermsen, John Deenen en Rob Martens van Energa.

Op donderdag 13 oktober j.l. waren we te gast Energa in Venlo.

Als “vriend in installatietechniek” bestaat Energa uit een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek.

Zij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de sectoren utiliteit, zorg, onderwijs & overheid en transport & logistiek. Energa streeft naar maatwerk voor iedere klant, zodat er betrouwbare, duurzame en kostenefficiënte installaties worden gerealiseerd. Hun mensen zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen, zodat zij hun klanten voorzien van het beste advies.

We lieten ons inspireren over hun bedrijf en visie! Daarnaast gingen we samen in gesprek over het thema 'energie transitie' en wat dit betekend voor toekomstbestendigheid van gebouwen.

Energa hebben we leren kennen als een kennispartner voor hun klanten, een "vriend in installatietechniek" maar vooral ook een bedrijf die de mens centraal stelt.


Ondernemersverhaal

Evaringen delen

Inspireren

Inzichten

Energietransitie

Dialoog

Kennisdeling

Uitzichten


Rondleiding


Heerlijk eten

Napraten

Borrel

Nieuwbouw Energa

Een bedankje

Interesse?

Kom dan onze kennis meetings eens ervaren.


Bekijk ons jaarprogramma en neem gerust contact met ons op!


VOOR ONDERNEMERS VAN MORGEN