Reportage Awakening


Donderdag 23 juni Maashof Venlo
'Een geweldige ochtend met waardevolle inzichten en concrete handvatten van ondernemers die niet uit mijn vakgebied komen'

Twan Derijk
Inbrenger van de ondernemersvraag

We kijken terug op een geslaagde 2e Awakening:


Bij de Awakening staat een ondernemer centraal met zijn of haar ondernemersvraag. Deze keer stond Twan Derijk van Confetti Interior centraal. Het resultaat was voor Twan veel nieuwe inzichten en concrete handvatten om in de praktijk te gaan toepassen. Ook voor de deelnemers heeft het inzichten gebracht voor hun eigen bedrijf. Kortom, het mes snijd aan 2 kanten.

Het vraagstuk van Twan:

'Hoe maken we mensen bewust van de noodzaak van een inrichting die onbewust het positieve welbevinden bevordert? '

Over Confetti Interior

Confetti is hét bureau voor interieurontwerp voor zorg, scholen, overheid, hospitality, business en particulieren.

Wij ontwerpen volgens de principes van biofillie. Dit is een vorm van architectuur waarbij de inspiratie uit de natuur komt.

Dit houdt in dat het interieur grotendeels bestaat uit natuurlijke vormen, natuurlijke materialen, natuurlijk licht en uiteraard een breed scala aan planten.

Hiermee wordt een inspirerende en rustgevende omgeving gecreëerd, waarin medewerkers, bezoekers, bewoners of gasten zich vele malen fijner en vitaler voelen.

Samen met ons breed en kwalitatief netwerk van onderaannemers leveren wij verrassende maatwerk interieurs en zorgen we voor een hoogwaardige realisatie van het project tot in detail.

Met dank aan Bert Janssen voor de intervisie.

En aan alle deelnemers voor het helpen; Jan Wolf, René Kuenen, Geert Rongen, Inge van der Borght en René Luijten.Ontbijten

Kennis

Helpen

Delen

Inbrenger Frank Varga

Inzichten

Handvatten

Samen groeien

'Dank aan alle ondernemers die mij geholpen hebben'

Twan Derijk


Ben je ondernemer?

Kom dan onze kennis meetings eens ervaren.


VOOR ONDERNEMERS VAN MORGEN