Reportage Awakening


Donderdag 22 september Maashof Venlo

'Nieuwe inzichten verkregen en bevestiging van de stappen die ik moet gaan nemen om processen goed in kaart te brengen'

Frank Varga
Inbrenger van de ondernemersvraag

We kijken terug op een geslaagde 3e Awakening:


Bij de Awakening staat een ondernemer centraal met zijn of haar ondernemersvraag. Deze keer stond Frank Varga van Varga Keukendesign centraal. Het resultaat was voor Frank veel nieuwe inzichten en concrete handvatten om in de praktijk te gaan toepassen. Ook voor de deelnemers heeft het inzichten gebracht voor hun eigen bedrijf. Kortom, het mes snijd aan 2 kanten.

Het vraagstuk van Frank:

'Hoe krijg ik meer inzicht en overzicht in mijn bedrijfsprocessen om zo de juiste keuzes en prioriteiten te stellen?’

'

Over Frank en zijn passie voor keukens

Zo lang Frank het zich kan herinneren bevindt hij zich in een keuken. Eerst als banketbakker en later als verkoper bij verschillende keukenzaken. Hier heeft hij geleerd hoe je een keuken ontwerpt, wat de eigenschappen van materialen zijn en hoe de techniek in elkaar zit. Wat hij steeds meer miste was het persoonlijke contact en het klaar staan voor de klant. Dat kon veel beter. Een keuken is voor veel mensen een belangrijke ontmoetingsplek in huis, die moet gewoon bij hun persoonlijke situatie passen.


Met dank aan Bert Janssen voor de intervisie.

En aan alle deelnemers voor het helpen; Geert Rongen, Sylvia Vannisselroij, Wil Engels, Peter Claessens en René Luijten.

Inbrenger van de vraag, Frank Varga van Varga Keukendesign.

Ontbijten

Kennis

Helpen

Delen

Inbrenger Frank Varga

Inzichten

Handvatten

Samen groeien









'Dank aan alle ondernemers die mij geholpen hebben'

Frank Varga


Ben je ondernemer?

Kom dan onze kennis meetings eens ervaren.


VOOR ONDERNEMERS VAN MORGEN