Bekijk hier Aftermovie Jubileum Jaarevent.Gastspreker en ondernemer puur sang Wout van Eeuwijk

Wout van Eeuwijk directeur en eigenaar Pure Ingredients en winnaar Lodewijk van der Grintenprijs 2019 wordt in de bloemetjes gezet.

FOTO REPORTAGE JUBILEUM JAAREVENT 1 OKTOBER 2021

Op 1 oktober 2020 was het 10 jaar geleden dat ondernemersnetwerk BS Morgen werd opgericht. Een bijzondere datum en tevens een heel mooi moment om stil te staan bij dit heuglijke feit! Vanwege corona kon het Jubileum Jaarevent op 1 oktober 2020 niet plaatsvinden en werd verplaatst naar 1 oktober 2021 j.l.

Het vernieuwde Van der Valk Hotel Venlo was het toneel van een feestelijke avond. We werden welkom geheten door Han van der Eijk, directeur van Van der Valk Hotel Venlo en Wethouder Economische Zaken van de Gemeente Venlo, de heer Erwin Boom.

Daarna hebben we geluisterd naar het inspirerend ondernemersverhaal van Wout van Eeuwijk, kwam er een vragenvuur vanuit de zaal en genoten we van een heerlijk 3-gangen diner. Mooie, soms aangrijpende, persoonlijke verhalen van onze leden over 10 jaar BS Morgen gaven de avond een sierrandje. De avond werd afgesloten met een feestelijke borrel in de bar en konden we genieten van heerlijke Halal bitterballen, getrakteerd door Wout van Eeuwijk.

Fotografie: Ania Liesting

'Mede namens mijn vrouw Lea, wil ik iedereen bedanken voor de onvergetelijke avond, kaartjes, attenties en telefoontjes. Heel graag kijk ik samen met alle leden vooruit naar de volgende 10 jaar BS Morgen!'

René Luijten
BS Morgen
De appel valt niet ver van de boom! Jeroen Luijten, jongste zoon van René Luijten en deel uitmakend van BS Morgen Young, presenteerde zichzelf en zijn verhaal achter zijn bedrijf; On The Line

Wout van Eeuwijk ontvangt 'de glazen mens' uit handen van René Luijten

Kunstwerkje 'de mens achter de ondernemer' voor Wout van Eeuwijk.

BS Morgen staat voor échte verbindingen die ontstaan door de mens achter de ondernemer en professional te zien op basis van oprechte aandacht, interesse en vertrouwen.


Kleur en mens

De kleurrijke mens is zichtbaar gezien worden, zegt wie je bent, geeft betekenis aan mens en ondernemer, iedereen is de moeite waard, een ondernemersreis in harmonie met elkaar.

Kunstenaar: Het mensje in glas is vervaardigd door Huub Rossel, beeldend kunstenaar in Tegelen.

'Ondernemen is vallen en opstaan! De reis is nooit af!' Aldus Wout van Eeuwijk.

Reportage van de avond

'10 jaar BS Morgen is er voor elkaar zijn, niet alleen zakelijk maar zeker ook persoonlijk!'


Een speciaal moment met Henny de la Roy!

'Onze Golf Sociëteit verbind en vooral de derde helft.'

Bert Janssen - Personal coaching


'Bijdragen aan BS Morgen'

Geert Rongen van de Munckhof Groep draagt graag zijn steentje bij om BS Morgen naar een hoger plan te tillen middels deelname aan de Adviesraad.'BS Morgen is verdiepen op ondernemersvraagstukken en elkaar helpen.'

Rob van Oene van Mifa

'Jonge ondernemers kunnen leren van oudere ondernemers en visa versa!'


Niek Bastiaens - Social Banana en lid Young BS Morgen


JAAREVENT IN TEKEN VAN DE ONDERNEMERSREIS