UITNODIGING

JUBILEUM JAAREVENT

1 OKTOBER 2021

VAN DER VALK HOTEL | VENLO

10 JAAR BS MORGEN

Verplaatst van 1 oktober 2020 naar 1 oktober 2021


Op 1 oktober 2020 was het 10 jaar geleden dat ondernemersnetwerk BS Morgen werd opgericht. Een bijzondere datum en tevens een heel mooi moment om stil te staan bij dit heuglijke feit! Vanwege corona kon het Jubileum Jaarevent op 1 oktober 2020 niet plaatsvinden en hebben we het verplaatst naar 1 oktober 2021 a.s.

Van der Valk Hotel Venlo zal het toneel zijn van een feestelijke avond. We gaan luisteren naar het prachtige ondernemersverhaal van Wout van Eeuwijk, we gaan genieten van een heerlijk 3-gangen diner en we zullen tevens wat meer vertellen over de visie van BS Morgen 2021-2025. De avond wordt afgesloten met een feestelijke borrel in de bar.

Met beiden voeten op de grond.

Het moment dat ik schreef over 10 jaar BS Morgen was ik in augustus 2020 met vakantie in Limmen. Ik had mij even teruggetrokken in de caravan op een kleine boerencamping en keek uit op het prachtige uitgestrekte landschap met koeien, slootjes en heel veel veldbloemen.

Tijd om stil te staan en van achter de computer te laten binnenkomen wat 10 jaar BS Morgen de leden en mij persoonlijk gebracht heeft aan inzichten. Maar vooral ook tijd om visie en missie BS Morgen 2020-2025 te beschrijven. Het inzicht dat mij heeft doen geloven dat de ondernemersreis nooit klaar is! Dat persoonlijk geluk en zakelijk succes niet vanzelfsprekend zijn. Dat je als ondernemer altijd bezig bent om jezelf te verbeteren, te ontwikkelen en op zoek te gaan naar verdieping. De wereld van morgen verandert snel, met als gevolg dat zingeving en zelfontplooiing voor ondernemers belangrijker worden dan ooit.

Nu, een jaar later, wordt dat maar weer eens bevestigd door de impact van corona op persoonlijk en zakelijk gebied. Daarom nu wederom het moment om even met beide voeten op de grond te staan. Even te zoeken naar balans en innerlijke rust om voeling te krijgen met BS Morgen en samen met de ondernemers mee te bewegen naar de toekomst.

Tijdens het Jubileum Jaarevent op vrijdag 1 oktober a.s. kijken we samen even terug naar niet 10 jaar maar 11 jaar BS Morgen en vooruit op visie/missie 2020-2025. Graag heet ik je hartelijk welkom!

René Luijten – eigenaar en moderator BS Morgen

GASTSPREKER: WOUT VAN EEUWIJK (WINNAAR LODEWIJK VAN DER GRINTEN PRIJS 2019)


Wout van Eeuwijk is geboren in Amsterdam (1945) en kreeg in 1964 een standplaats op de markt in Venlo. Hij verkocht er bananen, een toen voor veel mensen onbekende fruitsoort en stond later bekend als de `Bananenkoning`.

In 1980 vervolgde hij zijn carrière bij Ludwig aus Venlo, waar de focus op de Duitse consument werd gelegd. Na zijn carrière bij Ludwig aus Venlo leerde Wout van Eeuwijk nog een andere doelgroep kennen. Het was de tijd waarin Nederland verschillende nieuwkomers mocht verwelkomen, eerst uit Zuid-Europa en daarna ook uit Noord-Afrika. Wout merkte al snel op dat deze ‘nieuwe Nederlanders’ uit geloofsovertuiging andere eisen stelde aan onder andere levensmiddelen. Hij besloot zich te gaan richten op smaken en gerechten uit de internationale keukens. Sinds 1993 is Wout van Eeuwijk eigenaar van Pure Ingredients, met productielocaties in Venlo en Kaldenkirchen en ruim 200 medewerkers. Pure Ingredients is marktleider in de wereld van halal food en het aanbod is inmiddels uitgegroeid tot een breed scala aan wereldse smaken, onder de merknamen Mekkafood en Lekker&Anders.

Wout neemt ons mee binnen zijn ondernemersreis, de impact van corona en de toekomst! Een reis die ook nu nog lang niet af is!

Programma Jubileum Jaarevent

16.15 uur Ontvangst Toucan bar op de 1e etage met welkomstdrankje

17.00 uur - 17.05 uur Welkomstwoord René Luijten

17.05 uur - 18.00 uur Presentatie Wout van Eeuwijk en aansluitend BS Morgen visie 2020-2025, Toucan zaal

18.00 uur - 20.30 uur 3-gangen diner Toucan zaal

20.30 uur - 22.00 uur Feestelijke borrel Toucan bar 1e etage


Ticketprijs

Tickets kosten € 97,50 excl. btw per persoon. Inbegrepen: 3-gangen diner, alle consumpties en feestelijke borrel in de bar.

Aanmelden:

Mail René Luijten op reneluijten@bsmorgen.nl

COVID-19

Vanzelfsprekend wordt tijdens het Jubileum Jaarevent rekening gehouden met de maatregelen die mogelijkerwijs nog gehanteerd worden tegen het coronavirus.


Tijdens het Jubileum Jaarevent werkt BS Morgen samen met:

Van der Valk Hotel Venlo | PJP Film & TV Producties | Ania Liesting Fotografie

Meer informatie over de mogelijkheden van BS Morgen of een kennismakingsgesprek plannen?

Neem contact op met:

René Luijten

Eigenaar

06 29 40 06 83

reneluijten@bsmorgen.nl