ZomerExperience

Onze ZomerExperience is steeds weer de basis voor Maatschappelijk en Sociaal bijdragen, veel inspiratie, informele contacten, gezelligheid en zakelijke afspraken.

Locatie en programma 2020 volgt binnenkort.

De ZomerExperience is elk jaar een sfeervolle afsluiter van het eerste halfjaar.

Altijd in combinatie met een activiteit op locatie.

Hieronder ter inspiratie een fotoreportage van de afgelopen jaren.

BERT JANSSEN PERSONEL COACHING

De mens heeft behoefte om verbonden te zijn en samen successen te vieren

“Lid zijn van BS Morgen wat dat betekent dat? Bij een sportvereniging zie je dat men onderscheidt maakt tussen steunende en actieve leden. En bij die actieve leden zijn er bij die zeer actief zijn. Deze leden bepalen het succes van een vereniging en zijn dus onmisbaar. Betrokkenheid dus!

Hoe succesvoller de vereniging is, hoe meer mensen betrokken willen zijn bij deze vereniging. Dus je ziet dat het succes bepaald wordt door de verbondenheid, ontwikkel mogelijkheden en het plezier, dat een lidmaatschap met zich meebrengt. De mens heeft behoefte om verbonden te zijn en samen successen te vieren.

En dat verbinden is waar ik mij als lid van BS Morgen, binnen het Workteam en als Tafelvoorzitter en met mijn diensten als Personal Coach voor wil inzetten, zodat we met z'n allen succesvol zijn en graag betrokken willen zijn bij o.a. BS Morgen ZomerExperience.”FOTOREPORTAGES

ZomerExperience

Maashof 2019

ZomerExperience

Wings To Fly 2018

ZomerExperience

Maashof 2017

ZomerExperience

WSV de Maas 2016

ZomerExperience

Toverland 2013