SOCIAL EXPERIENCE

Informele inspirerende ontmoetingen

Golfdag en Golf Sociëteit

donderdag 11 juni

Lees meer...

ZomerExperience

donderdag 2 juli

Lees meer...

ZomerTourrit

donderdag 3 september

Geannuleerd i.v.m. Corona

Online Kerstborrel

donderdag 10 december

Lees meer...

Naast de reguliere bijeenkomsten: Experience, Meet & Match, Master en MaterTable, organiseert BS Morgen Social Events voor de leden en relaties van BS Morgen.

Zoals maandelijks Café van Morgen, de jaarlijks terugkerende Golfdag, een eigen Golf Sociëteit, de ZomerExperience , de TourritExperience waarbij we enkele bedrijven bezoeken en BS Morgen Doet! Meetings voor goede doelen.

Iedere keer dat als er een Social event georganiseerd word is het een doorslaand succes. Niet alleen qua opkomst maar ook zakelijk gezien.

Onze Social events zijn steeds weer de basis voor Maatschappelijk en Sociaal bijdragen, veel inspiratie, informele contacten, gezelligheid en zakelijke afspraken.


Ben je nog geen lid?

Zelf ervaren is de beste manier om een beeld te krijgen van ons platform. Kom proeven, letterlijk en figuurlijk! Meld je aan voor een kennismaking.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

KENNISMAKEN?

U kunt eenmalig vrijblijvend deelnemen aan Social Experience. Hoe? Schrijf u als gast in voor het gekozen event. Stuur ons een mail met contactgegevens.

Eigen bijdrage : € 50,00 ex btwHet begint met vertrouwen