"Open Brains stimuleert samenwerking, verbindt mensen en helpt innovatie én de ondernemer een stap verder te komen "BS MORGEN PARTNERSHIP MET OPEN BRAINS

"samenwerken, innovatie en nieuwe verbindingen"

Open Brains is ‘Your weekly shot of innovation’

Open Brains gelooft in co-creërende ondernemers of studenten die nieuwe frisse ideeën hebben. Dé drivers achter innovatie! Open Brains organiseert een wekelijkse innovatie- en brainstormsessie waar deze professionals en studenten de kans krijgen hun innovatieve idee te presenteren aan onze community. Een community met professionals op het gebied van onder andere marketing, hightech, agrofood, duurzaamheid, business development en financiële dienstverlening.

De kans voor de pitcher om zijn of haar idee om te toveren tot een businessmodel. De kans voor het publiek om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en om hun eigen netwerk te vergroten.

Open Brains vindt iedere vrijdagochtend van 8:30 – 9:30 plaats in Villa Flora op de Brightlands Campus Greenport Venlo (Sint Jansweg 20) en is vrij toegankelijk. Aanmelden is niet nodig. Houd de LinkedIn pagina in de gaten voor de meest actuele pitchers.

Meer informatie over Open Brains of wil je zelf een keer pitchen? Neem dan contact op via BS Morgen of via openbrains@bluehub.nl


Meet & Match | Open Brains - 2 maandelijks

Let op! Gaat niet door, verplaatst naar 2020, datum volgt.

Dag: Vrijdag 29 november van 8.30 uur - 12.30 uur

Thema: Waardeproposities

  • Welke waarde leveren we aan de klant?
  • Welk probleem van onze klanten helpen we oplossen In welke klantbehoefte voorzien we?
  • Welke bundels van producten en diensten bieden we aan elk klantsegment?

Voor wie?

Iedereen die een bijdrage wilt leveren om elkaar als [startende]ondernemer te helpen met zijn of haar idee en businessmodel. Dus ben je ondernemer, student, startup, fabrikant of leverancier, meld je dan aan!

Wat gaan we doen?

In 4 rondes gaan we in kleine groepen op basis van het thema "Waardeproposities" elkaar voorstellen en elkaars expertises inzetten om ideeën tot uitvoering te brengen.

Na de vierde ronde volgt een plenaire terugkoppeling van de deelnemers wat het hun gebracht heeft en hoe ze hier mee verder gaan.

Netwerklunch!

Na afloop is er een gemodereerde netwerklunch waarbij je ook nog even met diverse mensen in contact komt. Hier kun je je apart voor opgeven.

Jouw voordeel?

  • Je gaat jouw netwerk uitbreiden met waardevolle contacten
  • Nieuwe inzichten en uitzichten
  • Kans op samenwerking
  • Inzichten om je eigen business te verbeteren
  • Inspirerende ochtend


Locatie: Brightlands Campus Greenport Venlo

Kosten: Geen [alleen voor lunch]

Aanmelden: reneluijten@bsmorgen.nl

Agenda

Open Brains - wekelijks

Dag : Elke vrijdag van 8.30 uur tot 9.30 uur

Locatie : Brightlands Campus Greenport Venlo

Aanmelden : Is niet nodig

Wie komt Pitchen? Volg het programma op Linkedin elke week.

Meet & Match | Open Brains - 2 maandelijks in 2020

Meer informatie volgt.

Tijdens Open Brains XL van woensdag 16 oktober 2019, is Jeroen Burks van Blockheating uitgeroepen tot Best Innovative Grower 2019!


Een mooie afsluiter van de Mini-Accelerator. Onze felicitaties! Bekijk linkedin bijdrage: Winnaar Open Brains XL