MEET THE COMPANY

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN EEN LID, VERKRIJG INSPIRERENDE INZICHTEN VAN ZIJN EXPERTISE EN AANPAK.

Bedrijfsbezoek MiniTree Baarlo


  • Dag: Dinsdag 31 augustus 2021

  • Tijd: 19.00 uur - 22.00 uur

  • Locatie: MiniTree Baarlo

  • Adres: Veldstraat 56, 5991 AE Baarlo

  • Kosten Gast: Gratis

  • Aanmelden Gast: M 0629400683 | reneluijten@bsmorgen.nl


Corine Fleuren zal ons hartelijk ontvangen!

Agenda 2021

Op dinsdag 31 augustus zijn we met Young en onze ZZP en MKB Groep te gast bij MiniTree in Baarlo. We laten ons inspireren hoe zij succesvol ondernemen. Na de presentatie over het bedrijf krijgen we een rondleiding op het bedrijf en in de appelgaard en gaan we vervolgens met elkaar in gesprek wat we kunnen leren van eigenaar Corine Fleuren en haar collega's.


Programma

19.00 uur ontvangst met koffie en vlaai

19.30 uur - 20.00 uur presentatie

20.00 uur - 20.30 uur rondleiding

20.30 uur - 21.00 uur tafelgesprekken

21.00 uur - 21.30 uur borrel


Over MiniTree

Het DNA van MiniTree wordt gevormd door Mieke, Corine en Marjolein. Zij runnen samen MiniTree en hechten hierbij bijzonder veel waarde aan vriendschap, enthousiasme en spontaniteit, verrassen, geven en beleven, gezondheid en duurzaamheid.

Bij MiniTree geloven we in de kracht van vriendschap, geven en beleven. Vriendschap zit in de wortels van ons bedrijf én in onze fruitbomen. Bij ons draait alles om geven en beleven: het verrassen van je vrienden, familie of relaties met een MiniTree, afgestemd op het moment. Maar ook het plukken en eten van de heerlijke vruchten waar onze fruitbomen ieder jaar mee verrassen.

Voor ons is MiniTree hét symbool voor vriendschap!


Thuis in fruitbomen

Het idee voor MiniTree vindt haar oorsprong bij één van Nederlands grootste vruchtboomkwekerijen, Boomkwekerij Fleuren in Baarlo. Jaarlijks worden hier ca. 2,5 miljoen fruitbomen gekweekt voor professionele fruittelers. Boomkwekerij Fleuren is continu bezig met innovatie en zo werd er samen met een veredelaar in Tsjechië twintig jaar gewerkt aan het optimaliseren van een MiniTree: een boom die niet meer gesnoeid hoeft te worden en tolerant is tegen de meeste schimmels. In 2010 was de MiniTree de nieuwste oogappel van Boomkwekerij Fleuren, met als doel hiermee de professionele markt te bedienen.

Corine, de vrouw van Han Fleuren, de huidige eigenaar van Boomkwekerij Fleuren, en Mieke , de zus van Han, vonden deze kleine appelbomen erg leuk voor de consumentenmarkt en zo ontstond het idee om de MiniTree te gaan verkopen aan particulieren. Er werd een webshop ontwikkeld en in november 2010 werd gestart met het online verkopen van MiniTrees in een cadeauverpakking. De MiniTree veroverde al snel de harten van Limburg en in december 2010 werden al de eerste kerstgeschenken de deur uit gedaan.

De vraag naar MiniTrees als relatiegeschenken vanuit het bedrijfsleven nam toe en zo werd Marjolein in 2012 aangesteld als aanspreekpunt voor de zakelijke markt. Samen hebben Corine, Mieke en Marjolein MiniTree ontwikkeld tot een internationaal bedrijf dat door haar roots helemaal thuis is in fruitbomen.


Corine, Mieke en Marjolein
Verbinding en nieuwe inzichten begint bij de persoonlijke ontmoeting en de dialoog.