MEET THE COMPANY

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN EEN LID, VERKRIJG INSPIRERENDE INZICHTEN VAN ZIJN EXPERTISE EN AANPAK.

Bedrijfsbezoek Noord Limburgs Groen


  • Dinsdag 23 maart 2021

  • Dagdeel 1: 11.30 uur - 14.00 uur

  • Dagdeel 2: 15.30 uur - 18.00 uur

  • Locatie: Brightland Campus Venlo

  • Gastbedrijf: Noord Limburgs Groen | Rob Vercoulen

  • Kosten Gast: € 25,00 ex btw

  • Aanmelden Gast: M 0629400683 | reneluijten@bsmorgen.nl

Rob Vercoulen | Bedrijfsleider Noord Limburgs Groen

Agenda 2021

Binnen de corona maatregelen organiseren we een bedrijfsbezoek buiten op het Brightland Campus terrein in Venlo.

Ons lid Rob Vercoulen neemt ons mee in de wereld van groen en hun project rondom de Brightland Campus binnen het thema 'denken in mogelijkheden'.

Het wordt een interactief en inspiratief programma.


BEZOEK IN 2 DAGDELEN:

Maximaal 16 personen per dagdeel.

Dagdeel 1: 11.30 uur - 14.00 uur

Dagdeel 2: 15.30 uur - 18.00 uur


PROGAMMA DAGDEEL 1


11.30 uur Ontvangst met koffie en vlaai buiten op de Brightland Campus

12.00 uur Welkom door René

12.05 uur Wandelen en presentaties van Rob

14.00 uur Afsluiting

PROGRAMMA DAGDEEL 2


15.30 uur Ontvangst met koffie en vlaai buiten op de Brightland Campus

16.00 uur Welkom door René

16.05 uur Wandelen en presentaties van Rob

18.00 uur Afsluiting

OVER NOORD LIMBURGS GROEN


Wij bieden werk en ontwikkelingsmogelijkheden aan diegenen die vanwege hun handicap, beperking of anderszins in onze reguliere maatschappij niet vanzelfsprekend mee kunnen in regulier werk.

Dat doen we door op professionele wijze onderhoud en aanlegwerken te verzorgen in de groene omgeving (tuinen/parken/openbare ruimte).

Het onderhoud van een bedrijfstuin of andere groene buitenruimte kost jaarlijks geld. De klanten die naast deze kostenpost, hun bijdrage (zonder verhoging van kosten) willen leveren aan het sociaal ondernemerschap en de kansen voor medewerkers uit de regio die dit steuntje nodig hebben, die zien wij graag als klant van Noord Limburgs Groen.

Wij hebben de reputatie dat we heel persoonlijk en toegankelijk zijn. Dat we snel reageren op vragen en pro-actief met onze klanten meedenken en dat we een bovengemiddelde kwaliteit leveren als het gaat om het onderhoud van de tuin. Dat laatste hebben we vooral te danken aan de betrokkenheid van onze medewerkers.

Ik vind het belangrijk om van betekenis te kunnen zijn. Zowel voor mijn medewerkers waar ik me persoonlijk voor inzet om ze de kans te geven om zich te ontwikkelen als ook mijn klanten die we graag op een professionele en persoonlijke wijze van dienst zijn. Klanten die dat waarderen en onze sociale meerwaarde onderstrepen bieden wij alle redenen om langdurig de verantwoordelijkheid voor een verzorgde en representatieve buitenruimte bij NLG te beleggen.

Noord Limburgs Groen is als erkende sociale onderneming op de Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO) op de hoogste mogelijke trede gecertificeerd (trede 3 en 30+ abw) Deze prestatieladder is een door TNO ontwikkeld, landelijk erkend keurmerk. Hiermee hebben we onze ambities op sociaal ondernemerschap in kwalitatieve én kwantitatieve wijze bezegeld.

Wij kunnen met deze kwalificatie ook andere bedrijven helpen om hun scores op MVO gebied te verhogen. Elke euro tuinonderhoud uitgevoerd door Noord Limburgs Groen, draagt direct bij aan enerzijds de regionale werkgelegenheid van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt én draagt direct en meetbaar bij aan de MVO / PSO doelstellingen van je eigen organisatie.


Rob Vercoulen
Verbinding en nieuwe inzichten begint bij de persoonlijke ontmoeting en de dialoog.