MEET THE COMPANY

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN EEN ONDERNEMER, VERKRIJG INSPIRERENDE INZICHTEN VAN ZIJN EXPERTISE EN AANPAK.

Bedrijfsbezoek maatwerk HRM Venlo


  • Dag: donderdag 21 oktober 2021

  • Tijd: 16.30 uur - 20.00 uur

  • Locatie: maatwerk HRM

  • Adres: Wilhelminapark 1, Venlo [2e etage / geen lift]

  • Presentatie: Anouk Hendrikx Afonso

  • Thema: besluitvorming bij het inkoopprocesAnouk Hendrikx Afonso heet ons van harte welkom! Bekijk ook 5 vragen aan Anouk

Agenda 2021

maatwerk HRM

maatwerk HRM is hét organisatieadviesbureau voor het creëren van gezonde organisaties met veerkrachtige en vitale mensen in sterke teams. Strategische ambities realiseren door maximaal gebruik te maken van de kwaliteiten, kennis en ervaring in en rond de eigen organisatie. Gedreven door ambitie met de wil om te scoren!

Wij krijgen er een kick van mensen (weer) met plezier naar hun werk te laten gaan en te zorgen dat iedereen weet waarvoor 'íe het doet. Wij werken vanuit een bijzondere mix van specialismen waaronder bedrijfskunde, HRM, psychologie en recht. De inzet van onze adviseurs, trainers en coaches is gericht op het versnellen van verandering, het versterken van leiderschap, het verbeteren van resultaten en het bevorderen van samenwerking en communicatie in organisaties. We vergroten zo het werkplezier en de arbeidsproductiviteit. En we verlagen de uitval door stress, een hoge werkdruk, een ongezonde organisatie en ziekteverzuim.

Samen zorgen we dat de aandacht gaat naar dat wat er echt toe doet!


Inhoud thema 'Besluitvorming bij het inkoopproces'


"Ik geloof in het outsourcen van datgene wat je zelf niet goed kunt. Ik loop er echter tegenaan dat ik bij de inkoop van diensten buiten de eigen expertise (telefonie, internetbeveiliging etc.) niet de juiste vragen stel om tot goede besluitvorming ofwel goede oplossingen te komen. Wie heeft er tips om het inkoopproces bij aspecten waar je zelf weinig kennis van hebt beter te laten verlopen? Graag ga ik hierover in gesprek. "


Anouk.


Programma

16.30 uur ontvangst met koffie en vlaai
17.00 uur - 17.05 uur welkom door René Luijten
17.05 uur - 18.00 uur bedrijfspresentatie Anouk 'met aandacht voor resultaat' + inleiding thema
18.00 uur - 18.15 uur pauze
18.15 uur - 19.15 uur thema discussie 'Besluitvorming bij het inkoopproces'
19.15 uur - 20.00 uur borrel

Verbinding en nieuwe inzichten begint bij de persoonlijke ontmoeting en de dialoog.