MASTER

“(Digitale) Transformatie – Waarom kan je niet zonder?”


  • Dag: donderdag 5 maart
  • Tijd: 07.30 uur - 11.00 uur
  • Locatie: The Scelta Institute
  • Keynote spreker: Peter Hendrix - Phact

INHOUD MASTER

“Als er één constante factor in ons leven is dan is het wel verandering. Soms gedwongen, soms gekozen maar verandering is er altijd.

Dat vereist ook aanpassingen van mensen, organisaties en systemen; transformatie.

In deze Master neem ik jullie mee in een aantal situaties waarin een verandering leidt tot een digitale transformatie maar ook omgekeerd; soms leidt een digitale transformatie ook tot een verandering voor mensen en organisaties”

LEERDOELEN EN INZICHTEN

  • Formuleren doelen
  • Kennis van en inzicht in digitale transformaties
  • Vaardig zijn in het ‘lean’ succesvol omgaan met digitale transformaties in de eigen professionele context
  • Digitaal leiderschap kunnen nemen in de eigen professionele context


PROGRAMMA MASTER

07.30 uur - Ontvangst met ontbijt

08.00 uur - 08.15 uur welkomstwoord

08.15 uur - 09.30 uur Presentatie

09.30 uur - 9.45 uur Pauze

09.45 uur - 10.30 uur Tafelronde

10.30 uur - 11.00 uur Plenaire afsluiting


IS DIT VOOR MIJ?

Onze Master bijeenkomsten zijn toegankelijk voor ondernemers en managers van een organisatie. MKB, ZZP en Young Professionals.

Ben je nog geen lid? Zelf ervaren is de beste manier om een beeld te krijgen van ons platform. Kom proeven, letterlijk en figuurlijk! Meld je aan voor een kennismaking.


KENNISMAKEN?

U kunt eenmalig vrijblijvend deelnemen aan de Master. Hoe? Schrijf u als gast in voor het gekozen event. Stuur ons een mail met contactgegevens.

Eigen bijdrage : € 95,00 ex btw

Keynote spreker Peter Hendrix

“Als directeur sales & operations worden mijn technische vaardigheden voortdurend gecombineerd met commerciële elementen. Mijn dagelijks werk bestaat voor het grootste gedeelte uit vertalen. Luisteren naar mensen en het vertalen van hun verhalen naar technische oplossingen die leiden tot resultaat.

Het operationele gedeelte van mijn rol bestaat uit een dubbele missie:

Één: motiveren, stimuleren en faciliteren van het team zodat we de beste en meest creatieve oplossingen kunnen maken voor onze klanten.

Twee: een brug slaan tussen operationele uitdagingen en de kansen bij onze klanten en de bijbehorende technische oplossingen die wij kunnen bieden. Het belangrijkste daarin is het voortdurend bijsturen op de inhoud zodat onze werkzaamheden 100% in dienst staan van de wensen en eisen van onze klanten.

Mijn carrière is gestart als junior software engineer en is gegroeid via senior software engineer, systems architect, projectleider en afdelingsmanager naar mijn huidige rol. Door mijn technische kennis en mijn intrinsieke interesse in mensen, hun levens en doelen, voel ik mij comfortabel in bijna alle omgevingen, of het nu gaat om hooggeplaatste beslissers van enterprise-grade bedrijven of tech-savvy ontwikkelaars.

Doen wat ik doe, met de mensen waarmee ik het doe, voor de mensen waarvoor we het doen, is wat mij motiveert om mijn werk op de best mogelijke manier te doen.

Video: in 2017 Master Peter Hendrix "Big Data"Het begint met vertrouwen