UITNODIGING

JUBILEUM JAAREVENT

1 OKTOBER 2020

MAASPOORT | VENLO

Op 1 oktober is het 10 jaar geleden dat ondernemersnetwerk BS Morgen werd opgericht. Een bijzondere datum en tevens een heel mooi moment om stil te staan bij dit heuglijke feit!

Theater de Maaspoort zal het toneel zijn van een feestelijke avond. We gaan luisteren naar het prachtige ondernemersverhaal van Wout van Eeuwijk, we gaan genieten van een heerlijk 3-gangen diner in restaurant Cabillaud en we zullen tevens wat meer vertellen over de visie van BS Morgen 2021-2025. De avond wordt afgesloten met borrel en live muziek.

Bekijk het programma en schrijf je in!


Met beiden voeten op de grond.

Het moment dat ik schrijf over 10 jaar BS Morgen ben ik op vakantie in Limmen. Ik heb mij even teruggetrokken in de caravan op een kleine boerencamping en kijk uit op het prachtige uitgestrekte landschap met koeien, slootjes en heel veel veldbloemen.

Tijd om stil te staan en van achter de computer te laten binnenkomen wat 10 jaar BS Morgen de leden en mij persoonlijk gebracht heeft aan inzichten. Maar vooral ook tijd om visie en missie BS Morgen 2021-2025 te beschrijven. Het inzicht dat mij heeft doen geloven dat de ondernemersreis nooit klaar is! Dat persoonlijk geluk en zakelijk succes niet vanzelfsprekend zijn. Dat je als ondernemer altijd bezig bent om jezelf te verbeteren, te ontwikkelen en op zoek te gaan naar verdieping. De wereld van morgen verandert snel, met als gevolg dat zingeving en zelfontplooiing voor ondernemers belangrijker worden dan ooit.

Daarom nu het moment om even met beide voeten op de grond te staan. Even te zoeken naar balans en innerlijke rust om voeling te krijgen met BS Morgen en samen met de ondernemers mee te bewegen naar de toekomst.

Tijdens het Jubileum Jaarevent op donderdag 1 oktober a.s. kijken we samen even terug naar 10 jaar BS Morgen en vooruit op visie/missie 2021-2025. Graag heet ik je hartelijk welkom!

René Luijten – eigenaar en moderator BS Morgen

GASTSPREKER: WOUT VAN EEUWIJK (WINNAAR LODEWIJK VAN DER GRINTEN PRIJS 2019)


Wout van Eeuwijk is geboren in Amsterdam (1945) en kreeg in 1964 een standplaats op de markt in Venlo. Hij verkocht er bananen, een toen voor veel mensen onbekende fruitsoort en stond later bekend als de `Bananenkoning`.

In 1980 vervolgde hij zijn carrière bij Ludwig aus Venlo, waar de focus op de Duitse consument werd gelegd. Na zijn carrière bij Ludwig aus Venlo leerde Wout van Eeuwijk nog een andere doelgroep kennen. Het was de tijd waarin Nederland verschillende nieuwkomers mocht verwelkomen, eerst uit Zuid-Europa en daarna ook uit Noord-Afrika. Wout merkte al snel op dat deze ‘nieuwe Nederlanders’ uit geloofsovertuiging andere eisen stelde aan onder andere levensmiddelen. Hij besloot zich te gaan richten op smaken en gerechten uit de internationale keukens. Sinds 1993 is Wout van Eeuwijk eigenaar van Pure Ingredients, met productielocaties in Venlo en Kaldenkirchen en ruim 200 medewerkers. Pure Ingredients is marktleider in de wereld van halal food en het aanbod is inmiddels uitgegroeid tot een breed scala aan wereldse smaken, onder de merknamen Mekkafood en Lekker&Anders


Programma Jubileum Jaarevent

17.00 uur Ontvangst

17.30 uur - 17.45 uur Welkomstwoord René Luijten en Leon Thomassen, directeur Theater de Maaspoort

17.45 uur - 19.00 uur Presentatie Wout van Eeuwijk en aansluitend BS Morgen visie 2021-2025

19.00 uur - 21.30 uur 3-gangen diner restaurant Cabillaud

21.30 uur - 23.00 uur Informele borrel met live muziek


Ticketprijs

Tickets kosten € 97,50 excl. btw per persoon. Inbegrepen: 3-gangen diner, alle consumpties, borrel en live muziek.

Aanmelden:

Mail René Luijten op reneluijten@bsmorgen.nl

COVID-19

Vanzelfsprekend wordt tijdens het Jubileum Jaarevent rekening gehouden met de maatregelen tegen het coronavirus.


Tijdens het Jubileum Jaarevent werkt BS Morgen samen met:

Theater de Maaspoort | Restaurant Cabillaud |ZIPS Fotografie | PJP Film & TV Producties |

Meer informatie over de mogelijkheden van BS Morgen of een kennismakingsgesprek plannen?

Neem contact op met:

René Luijten

Eigenaar

06 29 40 06 83

reneluijten@bsmorgen.nl

Robert Hoelen

New Business Manager

06 11 34 21 04

roberthoelen@bsmorgen.nl