ZZP GROEP

PROGRAMMA 2021

In een open sfeer geven we elkaar de tijd, ruimte en aandacht voor een goed gesprek met verdieping en wezenlijke verandering in leven, werk en ondernemen! Samen met respect, oprechte interesse en vertrouwen in elkaar!


Voor de ZZP ondernemer!

Onder andere actief in de industrie, zakelijke dienstverlening, bouwnijverheid, agro/agri business, leisure of transport en logistiek en Onderwijs.

Het programma MasterTable ZZP is specifiek voor ZZP, overige meetings ook voor MKB en Young om kruisbestuiving te bevorderen.


UW INVESTERING

Meer weten over het ZZP lidmaatschap en kennismaken?

BEKIJK HET PROGRAMMA

In het tempo van de hedendaagse innovatie vervullen wij de behoefte aan inspiratie en sparring door kwalitatieve bijeenkomsten voor ZZP ondernemers te regisseren.

VERDIEPEND PROGRAMMA OP

ACTUELE THEMA’S EN SPECIFIEKE

GELIJKWAARDIGE KENMERKEN


Deze bijeenkomsten gaan echt de diepte in op het onderwerp. Gemeenschappelijke behoeftes, kenmerken of onderwerpen zoals o.a. specifieke thematiek als personeel, leiderschap, innovatie etc. worden besproken met collega ondernemers.


EXCLUSIEVE PERSOONLIJKE ONTMOETING MET KEYNOTE EXPERTS


De Meet The Expert zijn bijeenkomsten waar we leren van de experts. Hoe kan de visie van de expert voor u werken? Een unieke mogelijkheid om op een persoonlijke manier concrete ideeën voor ontwikkeling en groei op te doen.
TAFELGESPEKKEN WAARBIJ U OP EFFECTIEVE WIJZE MET MEERDERE ONDERNEMERS DE DIALOOG AANGAAT


De kennismaking, jouw zoekvraag en de match staan hierbij centraal. Samen op weg naar concrete afspraken, adviezen en aanbevelingen.


EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN EENLID, VERKRIJG INSPIRERENDE INZICHTEN VAN ZIJN EXPERTISE EN AANPAK.


Het bedrijfsbezoek is bedoeld als interactief leerprogramma waarbij u zelf ervaart hoe groen het gras is bij de buren en hoe ze dat groene gras onderhouden. Het bedrijf en het verhaal achter de ondernemer staat centraal.


EXTRA'S BUITEN HET PROGRAMMAWij bieden veel extra's, zoals onze online community , servicedesk, online meetings en Social meetings met o.a. Golfdag, eigen Golf sociëteit, Zomertour tocht, Café van Morgen, Kerstborrel en ons Jaarevent.
Onze Social meetings zijn naast de kennis programma's altijd goed voor fijne en informele contacten.

UITGELICHT

AGENDA MASTERTABLE ZZP


Do 15-04-2021 | 7.30 - 11.00 uur | Ptah Tegelen

Di 18-05-2021 | 7.30 - 11.00 uur | Ptah Tegelen

Do 10-06-2021 | 7.30 - 11.00 uur | Ptah Tegelen

Do 09-09-2021 | 7.30 - 11.00 uur | Ptah Tegelen

Do 11-11-2021 | 7.30 - 11.00 uur | Ptah Tegelen

Do 09-12-2021 | 7.30 - 11.00 uur | Ptah Tegelen


Dilemma’s en vraagstukken 2021

Dit jaar is het hoofdthema "Flexibiliteit"

We leven in een wereld die constant in beweging is, een markt die grote flexibiliteit eist. Daar moet je als ondernemer op kunnen inspelen en in mee kunnen gaan.

Elke ondernemer bereikt vroeg of laat het punt waarop het tijd is om de dingen anders aan te pakken.

De manier van ondernemen werkt niet meer, het is tijd voor een nieuwe aanpak.

We gaan kennis ophalen, en onze eigen ervaringen en kennis met elkaar delen!

WAT VERTELLEN LEDEN

In het zakelijk netwerk vind ik het belangrijk om open en informeel met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen om zo elkaar scherp te houden en vooruit te helpen. Iets dat ik volledig ervaar als lid van BS Morgen. Lees meer...

Marjon Cremers | Gools business coaching