Doe ook mee!

Ben jij een jonge, enthousiaste en gedreven ondernemer met een droom? Kun jij wel een KICK START gebruiken? Word lid van Business Sociëteit Morgen YOUNG om te groeien in ondernemerschap en jouw droom waar te maken! Want, zoals Walt Disney ooit zei: “If you can dream it, you can do it!”

REPORTAGES

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

12 oktober 2021, Young op bezoek bij Full Account en Elastic Web Venlo

Deze keer waren we op bezoek bij onze Young leden Philippe Straten van Full Account en Mark Corneth van Elastic Web. Beiden gaven een presentatie over hun bedrijf op hun eigen locatie in dezelfde staat.
"Meebewegen met de ondernemer" dat was de oneliner van Philippe, het verhaal over het pas vernieuwde gebouw, welk staat voor beweging, openheid, betrokkenheid en verbindingen.

Mark vertelde over zijn klantreis en het mee bewegen met de klant in een tijd waar technologie snel verandert.

Het was een leerzame avond met nieuwe inzichten en fijne contacten.

De avond werd afgesloten met een borrel in het inspirerende pand van Full Account.

Geslaagd bedrijfsbezoek bij MiniTree Baarlo op 31 augustus 2021 j.l.

Deze keer was het samen met onze MKB en ZZP Groep. We werden door eigenaar Corine Fleuren gastvrij ontvangen met koffie en vlaai, vervolgens kregen we een presentatie over het bedrijf over succesvol ondernemen en het belang van innovatie.

Daarna kregen we een rondleiding in de appelgaard, aansluitend tafelgesprekken over vernieuwing en innovatie binnen je eigen bedrijf. We sloten met een borrel, fijne gesprekken en kregen nog een heerlijke eigengemaakte fles appeljus mee.

Kortom een avond met inspiratie, fijne contacten en nieuwe inzichten.


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Young Outdoor dinsdag 10 juni 2021 bij Jochumhof Steyl.

Ontvangst was bij Jochemhof met asperge soep en een heerlijk broodje kroket, aansluitend een inspirerende bedrijfspresentatie van eigenaresse Aniek Triest.

Daarna een wandeling met kennismakingsgesprekken door de Botanische Tuin en langs de maas. Onderweg hielden onze Young leden Puck Jonkers en Linda Kleine Staarman een presentatie over hun bedrijf en stelden beide een hulpvraag hoe we hun zouden kunnen helpen in hun business. Afsluitend bij de Maashoek op het terras een borrel waar we nog even konden napraten. Een avond met waardevolle gesprekken, nieuwe inzichten en verbindingen. Bekijk de fotoreportage.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Young Outdoor Wandeling op dinsdag 13 april bij Maashof Venlo.

De 2de Young meeting met leden en gasten was een succes!

Buiten aan de visvijver van Maashof wisten onze Young leden Boy van Minderhout en Micha Schwachöfer iedereen te inspireren met hun ondernemersvehaal en hun keuze voor Franchise en dealership.


Daarna gingen we met groepjes van 2 aan de wandel door de prachtige natuur van de Boekend. Resultaat, fijne gesprekken en nieuwe inzichten.

De avond werd afgesloten met heerlijke goulashsoep en een broodje kroket.

Reportage Young meeting online van dinsdag 9 februari 2021.


Ons Young lid Erwin Huzen stelde zich met Motivz voor en met name werd hun groei belicht en de uitdagingen die daar bij komen kijken. Zoals:

  • Bij wie heb je informatie ingewonnen omtrent het aannemen van personeel?

  • Hoe bepaal je wanneer er voldoende werk is om iemand aan te nemen?

  • Welke financiële berekening heb je gemaakt voordat je personeel aan hebt genomen?

Na de presentatie gingen we met elkaar in gesprek, elkaar beter leren kennen en bespraken we onze eigen groei en uitdagingen.

Jules Jongerius en Niek Bastiaens

Reportage 3de YOUNG Meeting bij Social Banana en Hotel Mr. Jigs in Venlo van woensdag 26 augustus 2020

Het eerste deel van het programma was bij Social Banana op kantoor. Daar vertellen zij over de achtergrond van hun bedrijf en de projecten waar zij aan werken. Thema’s als hun groei in ondernemerschap, online zichtbaarheid en branding en storytelling kwamen aan bod.

Ook het project [nieuwe hotel] Mr. Jigs werd toegelicht met tevens een bezoek aan het Hotel waar we heel gastvrij werden ontvangen. Tevens was er weer voldoende tijd voor de tafelrondes en de informele afsluitende borrel.Team YOUNG, Puck Jonkers en Frans Goumans heten iedereen welkom!

Reportage 2de YOUNG Meeting bij Jonkers hoveniers Venlo maandag 22 juni 2020

Op maandag 22 juni was BS Morgen Young te gast bij Jonkers hoveniers – daktuinen – natuur – water.

Jos Jonkers, 31 jaar, is sinds januari 2019 de derde generatie in het familiebedrijf dat sinds 1948 bestaat.

Jos nam ons mee in de tijdlijn van het bedrijf: waar komt het bedrijf vandaan en welke uitdagingen en kansen zijn er om de organisatie 21e-eeuw-proof te maken?

En welke doelstellingen helpen hierbij?

'Zorg dat je aan de voorkant bij een project al mag en kan meedenken als kennispartner, dan kun je invloed uitoefenen op de groen ontwikkeling van wijk, dorp of stad. Dat maak ons bedrijf future proof!' Aldus Jos Jonkers.


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Reportage aftrap Kickstart YOUNG van woensdag 3 maart 2020

De afstrap Kickstart YOUNG kon op geen betere locatie plaatsvinden dan bij Proeflokaal Goesting in Venray. Eigenaar en ondernemer Gijs Schapendonk nam ons mee in zijn reis als ondernemer met successen maar ook de dalen. Leerzaam en inspirerend! Daarna gingen we met elkaar in gesprek over elkaars visie en missie. Afsluitend een rondleiding en een gezellige borrel aan de bar.


Reportage online meeting YOUNG van dinsdag 12 mei 2020

'Hoe houd ik koers in de Corona-crisis?' Dat was het thema van de 2de meeting, digitaal vanwege de Corona - crisis. Twee jonge ondernemers uit ons netwerk, Vincent Vink en Jerrold van Kessel, hielden hun persoonlijk verhaal. Na afloop gingen we in virtuele tafelrondes met elkaar verder sparren over het thema.

Jerrold van Kessel: 'Toen Corona zijn intrede deed in Nederland, vielen alle opdrachten voor Dorst weg. Maar ik bleef niet met mijn handen in het haar zitten en gooide het over een andere boeg'.

Foto: Ons lid Robert Keder gaf de meeting weer middels een illustratie.


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageKick Off 13 juni 2019

Reportage Kick Off van donderdag 13 juni 2019

We kijken terug op een geslaagde eerste bijeenkomst met ruim 25 jonge professionals. Het doel was om middels een brainstorm te achterhalen waar de jonge professional behoefte aan heeft. Op basis hiervan wordt een programma geschreven. Donderdag 3 oktober is de 2de bijeenkomst.

Succesvolle 2de editie Young Professionals van donderdag 3 oktober 2019

Deze vond plaats bij Gijs Hendrikx van TheaterHotel Venlo. Ruim 30 jonge professionals lieten zich inspireren door het verhaal van Gijs. Na de Tafelrondes over "groei en ondernemen" werden de Young Professionals geïnformeerd over het programma 2020.Wat kunnen wij voor jou betekenen

Wij willen jou als jong professional of als startende ondernemer helpen om de eerste stappen te zetten in het ondernemerschap. Van idee naar concrete realisatie en het opbouwen van een zakelijk netwerk. Je kunt bij ons terecht met vragen, wij helpen je met het ontwikkelen van een product of concept en we ondersteunen je in uiteenlopende thema’s zoals administratie, personal branding en netwerken.

Om jou ondernemersdrift verder aan te wakkeren hebben wij BS Morgen Young opricht; een netwerk van jonge ondernemende mensen in een omgeving die ondernemerschap stimuleert. We organiseren hiervoor dialoog meetings, leggen verbinding met senior ondernemers en interessante, relevante partijen voor bijvoorbeeld conceptontwikkeling, samenwerking of financiering. Zo ondersteunen we, vanuit ons netwerk, de jongeren in Noord-Limburg om innovatieve concepten en nieuwe bedrijven in de regio neer te zetten!

BS Morgen Young is een initiatief van René Luijten ondernemersnetwerk BS Morgen

SAMEN LEREN VAN ELKAAR

Young professionals krijgen de gelegenheid om deel te nemen aan het BS Morgen professionals Netwerk waar ze geroutineerde ondernemers treffen en elkaars ervaringen kunnen delen.

Donderdag 4 juli j.l. 2019 vond de Zomer BBQ plaats bij Maashof, de Young professionals wonnen de zomertour kwis, gezamenlijk een ijsje bij Clevers IJssalon in Kessel.

Young Professional Frans Goumans verteld!

Al een paar jaar was ik als student Ondernemerschap & Retail Management en aspirant-ondernemer regelmatig bij de events van BS Morgen te vinden. Wat dit netwerk zo sterk maakt is het vertrouwen en de openheid naar elkaar toe, waardoor je als mens kunt groeien en als ondernemer kunt bouwen aan je bedrijf.

Het bijwonen van de Meet & Matches, de bedrijfsbezoeken en de Masters hebben mij in mijn studietijd veel praktijkervaring en -inzichten gegeven, waardoor ik na mijn studie meteen kon beginnen met het opzetten van mijn bedrijf. Daarnaast heb ik als student verschillende ondernemers kunnen helpen met nieuwe inzichten, strategieën of ideeën. BS Morgen staat voor groeien en bouwen. Bouwen op vertrouwen.


ONZE PARTNERS

Bibliotheek Venlo

Fontys Centrum voor Ondernemerschap

Ook partner worden?

Onderwijs is van harte welkom!