MORGEN YOUNG NETWERK

PROGRAMMA 2023

Ontwikkel en groei programma!

In een open sfeer geven we elkaar de tijd, ruimte en aandacht voor een goed gesprek met verdieping en wezenlijke verandering in leven, werk en ondernemen! Samen met respect, oprechte interesse en vertrouwen in elkaar! 
In het tempo van de hedendaagse innovatie vervullen wij de behoefte aan inspiratie en sparring door kwalitatieve bijeenkomsten voor Young en Startup ondernemers te regisseren. 


Groei en wendbaarheid van jezelf en organisatie

De wereld is voortdurend in beweging. Je omgeving verandert, je klanten veranderen en waarschijnlijk verander je zelf ook. Voor het voortbestaan van je bedrijf is het belangrijk om makkelijk en snel op deze veranderingen in te kunnen spelen. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en past je bedrijf en je aanbod daarop aan. Kortom: je zorgt ervoor dat je als bedrijf, en als ondernemer, veerkrachtig en wendbaar bent. Maar hoe organiseer je dat? 

Ondernemers van Morgen volgen een jaar lang een programma met waarbij ontwikkelen, ontmoeten en ontspannen centraal staan. 

BS Morgen geloofd dat ervaringen een belangrijke bron zijn van kennis waarbij zakelijk succes, persoonlijk geluk en Maatschappelijke voorspoed uit voorkomt. 

Programma Young

Dinsdag 14 februari | 1995 Media Venlo 

Woensdag 14 juni | Ald Wieshoes Venlo

Dinsdag 29 augustus | Mokka Coffee Venlo 

Dinsdag 14 november | CIL Metal Service Horst

We kijken terug op een geslaagde Young bijeenkomst  van 14 november bij het CLT Metal Service Horst met het inspirerende ondernemersverhaal van Koen en Niek Christiaens.

Bekijk hier fotoreportage

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Wij willen jou als jong professional of als startende ondernemer helpen om de eerste stappen te zetten in het ondernemerschap. Van idee naar concrete realisatie en het opbouwen van een zakelijk netwerk. Je kunt bij ons terecht met vragen, wij helpen je met het ontwikkelen van een product of concept en we ondersteunen je in uiteenlopende thema’s zoals administratie, personal branding en netwerken. 

Om jouw ondernemersdrift verder aan te wakkeren hebben wij BS Morgen Young opricht; een netwerk van jonge ondernemende mensen in een omgeving die ondernemerschap stimuleert. We organiseren hiervoor dialoog meetings, leggen verbinding met senior ondernemers en interessante, relevante partijen voor bijvoorbeeld conceptontwikkeling, samenwerking of financiering. Zo ondersteunen we, vanuit ons netwerk, de jongeren in Noord-Limburg om innovatieve concepten en nieuwe bedrijven in de regio neer te zetten!

BS Morgen Young  is een initiatief van  René Luijten ondernemersnetwerk BS Morgen 

Voor Young ondernemers

Tot 35 jaar en tot 5 jaar Startup of student ondernemer

Onder andere actief in de industrie, zakelijke dienstverlening, bouwnijverheid, agro/agri business, leisure of transport en logistiek en Onderwijs.

Het programma Young is  specifiek voor Startup en student / ondernemers.

Mentoren

Onze Young leden worden ondersteund door onze senior ondernemers met hun kennis en netwerk.

Onze Partners

Ook partner worden?

Onderwijs is van harte welkom! 

JOUW INVESTERING

Meer weten over het YOUNG lidmaatschap en kennismaken?

CONTACT

René Luijten

reneluijten@bsmorgen.nl

M. 06-29400683

EXTRA'S BUITEN HET PROGRAMMA

Naast het programma voor Young kun je binnen jouw keuze pakket ook deelnemen aan de BS Morgen meetings en Social meetings om kruisbestuiving met MKB en ZZP te bevorderen.

Bekijk de BS Morgen Meetings waarbij ontwikkelen, ontmoeten en ontspannen centraal staan.

Onze Social meetings zijn naast de kennis programma's altijd goed voor fijne en informele contacten. 


Wat vertellen leden ondernemers van Morgen


Jonge ondernemers hebben een missie! 

Ze zijn jong, ambitieus en gedreven gaan ze voor hun eigen zaak. Soms met een duidelijk doel, soms omdat het op je pad komt. Maar altijd is het in de beginfase een uitdaging om de juiste route te vinden om te groeien. 

Puck Jonkers | Experience concepts