MORGEN
NETWERK

MKB EN ZZP PROGRAMMA 2023

Ontwikkel en groei programma!

In een open sfeer geven we elkaar de tijd, ruimte en aandacht voor een goed gesprek met verdieping en wezenlijke verandering in leven, werk en ondernemen! Samen met respect, oprechte interesse en vertrouwen in elkaar!In het tempo van de hedendaagse innovatie vervullen wij de behoefte aan inspiratie en sparring door kwalitatieve bijeenkomsten voor MKB en ZZP ondernemers te regisseren.

Groei en wendbaarheid van jezelf en organisatie

De wereld is voortdurend in beweging. Je omgeving verandert, je klanten veranderen en waarschijnlijk verander je zelf ook. Voor het voortbestaan van je bedrijf is het belangrijk om makkelijk en snel op deze veranderingen in te kunnen spelen. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en past je bedrijf en je aanbod daarop aan. Kortom: je zorgt ervoor dat je als bedrijf, en als ondernemer, veerkrachtig en wendbaar bent. Maar hoe organiseer je dat?

Ondernemers van Morgen volgen een jaar lang een programma met waarbij ontwikkelen, ontmoeten en ontspannen centraal staan.

BS Morgen geloofd dat ervaringen een belangrijke bron zijn van kennis waarbij zakelijk succes, persoonlijk geluk en Maatschappelijke voorspoed uit voorkomt.

Voor wie?

Voor de MKB en ZZP ondernemer van Morgen. Onder andere actief in de industrie, zakelijke dienstverlening, bouwnijverheid, agro/agri business, leisure of transport en logistiek en Onderwijs.

Ons programma

Ontwikkelen

  • Meet The Expert

  • Meet The Awakening

  • Meet The Company

  • Meet The Member

Ontmoeten

  • Meet & Match50

  • Meet & Match12

Ontspannen

  • Social Meetings

  • Golf Sociëteit Morgen


EXCLUSIEVE PERSOONLIJKE ONTMOETING MET KEYNOTE EXPERTS

De Meet The Expert zijn bijeenkomsten waar we leren van de experts. Hoe kan de visie van de expert voor jou werken? Een unieke mogelijkheid om op een persoonlijke manier concrete ideeën voor ontwikkeling en groei op te doen.WIJ HELPEN JOU MET JOUW ONDERNEMERSVRAAG, DROOM, IDEE, PLAN TE VERWEZENLIJKE!

Meet The Awakening geeft jou inspirerende inzichten en nieuwe uitzichten.

Kortom handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN EEN LID, VERKRIJG INSPIRERENDE INZICHTEN VAN ZIJN EXPERTISE EN AANPAK.

Het bedrijfsbezoek is bedoeld als interactief leerprogramma waarbij je zelf ervaart hoe groen het gras is bij de buren en hoe ze dat groene gras onderhouden. Het bedrijf en het verhaal achter de ondernemer staat centraal.

kennismaken?
Ga naar agenda en schrijf je in of neem contact op met René Luijten.

M.06-29400683 | reneluijten@bsmorgen.nl

KENNISSESSIES EN ONDERNEMERSVERHALEN VAN ONZE LEDEN EN KENNISPARTNERS.


TAFELGESPEKKEN WAARBIJ JE OP EFFECTIEVE WIJZE MET MEERDERE ONDERNEMERS DE DIALOOG AANGAAT

De kennismaking, jouw zoekvraag en de match staan hierbij centraal. Samen op weg naar concrete afspraken, adviezen en aanbevelingen.

EVEN ONTSPANNEN! ONZE SOCIAL MEETINGS ZIJN NAAST DE ONTWIKKEL EN ONMOETINGS PROGRAMMA'S ALTIJD GOED VOOR FIJNE INFORMELE CONTACTEN.


Wat vertellen leden ondernemers van Morgen

In het zakelijk netwerk vind ik het belangrijk om open en informeel met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen om zo elkaar scherp te houden en vooruit te helpen. Iets dat ik volledig ervaar als lid van BS Morgen.

Marjon Cremers | Gools business coaching