MKB GROEP

PROGRAMMA ACADEMY 2022

Academy Ontwikkel en groei programma op bedrijfskundig niveau met experts!

In een open sfeer geven we elkaar de tijd, ruimte en aandacht voor een goed gesprek met verdieping en wezenlijke verandering in leven, werk en ondernemen! Samen met respect, oprechte interesse en vertrouwen in elkaar!In het tempo van de hedendaagse innovatie vervullen wij de behoefte aan inspiratie en sparring door kwalitatieve bijeenkomsten voor MKB ondernemers te regisseren.

Hoofdthema 2022 | Back to Business

"Wendbaarheid van de organisatie"

De wereld is voortdurend in beweging. Je omgeving verandert, je klanten veranderen en waarschijnlijk verander je zelf ook. Voor het voortbestaan van je bedrijf is het belangrijk om makkelijk en snel op deze veranderingen in te kunnen spelen. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en past je bedrijf en je aanbod daarop aan. Kortom: je zorgt ervoor dat je als bedrijf, en als ondernemer, veerkrachtig en wendbaar bent. Maar hoe organiseer je dat? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers met je mee bewegen?

BS Morgen faciliteert in 2022 een 5 tal Mastertable meetings voor onze MKB Groep, we gaan back to business. Een moment van reflectie, waar kom je vandaan, waar sta je nu en wat heb je nodig om met de tijd mee te bewegen. Ondernemers van Morgen volgen een jaar lang een kennis programma met experts en gaan tevens hun eigen ervaringen met elkaar delen! Een leerprogramma met handvatten om direct in de praktijk toe te passen.

BS Morgen geloofd dat ervaringen een belangrijke bron zijn van kennis waarbij zakelijk succes, persoonlijk geluk en Maatschappelijke voorspoed uit voorkomt.

Voor wie?

Voor de directeur, eigenaar, beslisser en management binnen MKB bedrijven en organisaties. Onder andere actief in de industrie, zakelijke dienstverlening, bouwnijverheid, agro/agri business, leisure of transport en logistiek en Onderwijs.

Ons programma

Ontwikkelen:

 • MasterTable MKB

 • Meet The Expert

 • Meet The Company

 • Meet The Awakening

Ontmoeten:

 • Meet & Match50

 • Meet & Match12

Ontspannen:

 • Social Meetings


VERDIEPEND PROGRAMMA OPACTUELE THEMA’S EN SPECIFIEKEGELIJKWAARDIGE KENMERKEN

Deze bijeenkomsten gaan echt de diepte in op het onderwerp. Gemeenschappelijke behoeftes, kenmerken of onderwerpen zoals o.a. specifieke thematiek als personeel, leiderschap, innovatie etc. worden besproken met collega ondernemers.

EXCLUSIEVE PERSOONLIJKE ONTMOETING MET KEYNOTE EXPERTS

De Meet The Expert zijn bijeenkomsten waar we leren van de experts. Hoe kan de visie van de expert voor jou werken? Een unieke mogelijkheid om op een persoonlijke manier concrete ideeën voor ontwikkeling en groei op te doen.EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN EEN LID, VERKRIJG INSPIRERENDE INZICHTEN VAN ZIJN EXPERTISE EN AANPAK.

Het bedrijfsbezoek is bedoeld als interactief leerprogramma waarbij je zelf ervaart hoe groen het gras is bij de buren en hoe ze dat groene gras onderhouden. Het bedrijf en het verhaal achter de ondernemer staat centraal.

AGENDA MKB ACADEMY PROGRAMMA


 • 22-02-2022 : MasterTable MKB
  Kijken naar trends en ontwikkelingen

 • 31-03-2022 : Meet the Expert
  Werken in of aan je bedrijf

 • 21-04-2022 : MasterTable MKB
  Strategische positionering: de sleutel tot onderscheidend vermogen

 • 30-06-2022 : MasterTable MKB
  Innovatie, hoe doe je dat en hoe doe je dat goed

 • 20-09-2022 : MasterTable MKB
  Strategie en de opmaat naar het plan 2023

 • 20-10-2022 : Meet the Expert
  Positioneren vertalen naar merk

 • 22-11-2022 : MasterTable MKB
  Management cyclus 'wat wil je borgen'

 • 2023: MasterTable MKB : Bestuur en uitvoering
  2023 : MasterTable MKB : Hoe kom ik af van loyale medewerkers?

WIJ HELPEN JOU MET JOUW ONDERNEMERSVRAAG, DROOM, IDEE, PLAN TE VERWEZENLIJKE!

Meet The Awakening geeft jou inspirerende inzichten en nieuwe uitzichten.

Kortom handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

TAFELGESPEKKEN WAARBIJ JE OP EFFECTIEVE WIJZE MET MEERDERE ONDERNEMERS DE DIALOOG AANGAAT

De kennismaking, jouw zoekvraag en de match staan hierbij centraal. Samen op weg naar concrete afspraken, adviezen en aanbevelingen.EVEN ONTSPANNEN! ONZE SOCIAL MEETINGS ZIJN NAAST DE ONTWIKKEL EN ONMOETINGS PROGRAMMA'S ALTIJD GOED VOOR FIJNE INFORMELE CONTACTEN.

kennismaken?
Ga naar agenda en schrijf je in of neem contact op met René Luijten.

M.06-29400683 | reneluijten@bsmorgen.nl


Wat vertellen leden ondernemers van Morgen

Als lid van de Adviesraad en als Tafelvoorzitter, wil ik de BS Morgen gedachte actief uitdragen. Waardevolle en duurzame relaties ontstaan namelijk door je open te stellen voor andere ondernemers en kennis en kunde met elkaar te delen. Hierbij is mijn persoonlijke passie de drijfveer.

Geert Rongen | Munckhof Groep