MASTERTABLE MKB
Verdiepend programma op actuele thema's en specifieke gelijkwaardige kenmerken

Thema: kijken naar trends en ontwikkelingen
Dag: dinsdag 22
maart 2022
Tijd: 17.30 - 21.00 uur
Locatie: Scelta Institute Venlo


Welkom bij de MasterTable voor het MKB!


Ons Workteam heeft een inspirerend programma 2022 (e.v.) samengesteld!
In de persoon van Marischka Setz hebben we een Expert in ons midden die ons op bedrijfskundig niveau verder gaat helpen met de groei en ontwikkeling van onszelf als ondernemer en onze onderneming. Marischka is oprichter en directeur van DNHS Business School.

Bedrijfskunde voor ondernemers


Als ondernemer weet je alles van je bedrijf. En van je klanten. En dat is niet voor niets, want je bent dag en nacht met je bedrijf bezig. De vraag is alleen of je met hard werken in staat bent om het maximale uit de organisatie te halen. De bedrijfskunde biedt een belangrijke verdieping in je strategisch denkvermogen en een breed kader dat je verder helpt om volgende stappen te maken in groei en ontwikkeling.

Op basis van een fictief bedrijf leg je de verbinding tussen theorie en praktijk. De opgedane kennis, reflectie en ervaringen dragen bij aan allerlei actuele vraagstukken in je werk.

BS Morgen organiseert voor haar leden een serie van 7 bijeenkomsten [ Mastertable MKB en Meet the Expert] waarin deze bedrijfskundige principes aan bod komen.

MasterTable MKB | Dinsdag 22 februari 2022


Thema: ‘Kijken naar trends en ontwikkelingen’

De eerste sessie in de serie Bedrijfskunde voor ondernemers gaat over het kijken naar trends en ontwikkelingen en wat je daar wel of niet mee moet doen.

Het volgen van trends en ontwikkelingen op een gestructureerde manier maakt dat het bedrijf nu en in de toekomst een strategische fit houdt – en dus bestaansrecht.

Niet alleen ben je daarmee in staat eerder dan de concurrenten in te spelen op wat er aan gaat komen, maar ook – en dat leer je in volgende bijeenkomsten – of jouw organisatie klaar is voor deze ontwikkelingen.

Bedrijfskundige en ondernemer Marischka Setz neemt ons mee in het proces van het kijken naar de trends en ontwikkelingen, en laat ons zien hoe je bepaald welke trends en ontwikkelingen nu meteen aandacht vragen, op welke trends en ontwikkelingen je de organisatie voor moet bereiden en welke trends en ontwikkelingen je kunt laten liggen.


Hoofdthema 2022 | Back to Business

"Wendbaarheid van de organisatie in 2022"

In het tempo van de hedendaagse innovatie vervullen wij de behoefte aan inspiratie en sparring door kwalitatieve bijeenkomsten voor MKB en ZZP ondernemers te regisseren.

De wereld is voortdurend in beweging. Je omgeving verandert, je klanten veranderen en waarschijnlijk verander je zelf ook. Voor het voortbestaan van je bedrijf is het belangrijk om makkelijk en snel op deze veranderingen in te kunnen spelen. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en past je bedrijf en je aanbod daarop aan. Kortom: je zorgt ervoor dat je als bedrijf, en als ondernemer, veerkrachtig en wendbaar bent. Maar hoe organiseer je dat? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers met je mee bewegen?

BS Morgen faciliteert in 2022 een 5 tal Mastertable meetings en 2 Expert meetings voor onze MKB en ZZP Groep, we gaan back to business. Een moment van reflectie, waar kom je vandaan, waar sta je nu en wat heb je nodig om met de tijd mee te bewegen. Ondernemers van Morgen volgen een jaar lang een kennis programma met experts en gaan tevens hun eigen ervaringen met elkaar delen! Een leerprogramma met handvatten om direct in de praktijk toe te passen.

BS Morgen geloofd dat ervaringen een belangrijke bron zijn van kennis waarbij zakelijk succes, persoonlijk geluk en Maatschappelijke voorspoed uit voorkomt.

Programma

17.30 uur ontvangst met warm buffet

18.00 uur - 18.05 uur welkom door René Luijten

18.05 uur - 18.20 uur inleiding thema en werkwijze Marischka Setz

18.20 uur - 20.00 uur Tafelgesprekken

20.00 uur - 20.15 uur Plenaire terugkoppeling

20.15 uur - 21.00 uur informele borrel


Locatie

Scelta Insitute
Heymansstraat 35, Blerick/Venlo

Thema's 2022

22-02-2022 : MasterTable MKB | Kijken naar trends en ontwikkelingen
31-03-2022 : Meet the Expert | Werken in of aan je bedrijf
28-04-2022 : MasterTable MKB | Strategie
30-06-2022 : MasterTable MKB | Innovatie
20-09-2022 : MasterTable MKB | Strategisch positioneren
20-10-2022 : Meet the Expert | Positioneren vertalen naar merk
22-11-2022 : MasterTable MKB | Management cyclus 'wat wil je borgen'

2023: MasterTable MKB : Bestuur en uitvoering
2023 : MasterTable MKB : Hoe kom ik af van loyale medewerkers?

Over Marischka Setz

Derde generatie ondernemer Marischka Setz is oprichter en directeur van DNHS Business School – een jonge Business School die gespecialiseerd is in toegepaste bedrijfskunde voor middle-managers en MKB ondernemers. Juist de combinatie van up to date management-inzichten en de toepassing in de praktijk – en zo meer halen uit de organisatie – ziet Marischka als haar werkterrein.

Marischka is van huis uit bedrijfseconoom, bedrijfskundige en Master Practitioner NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Al deze invalshoeken – en meer – zijn ook terug te vinden in haar MasterClasses, opleidingen, blogs en boeken die ze geschreven heeft. Dat gaat Mastertables MKB tot levendige en praktijkgerichte sessies maken.

Marischka Setz; Expert en moderator MasterTable MKB van dinsdag 22 februari 2022.

Ben je gast?
Dan kun je komen kennismaken met BS Morgen.
Schrijf je in of neem contact op met René Luijten, bel 0629400683 of mail
reneluijten@bsmorgen.nl

<<<Terug naar agenda + inschrijven


Groei en ontwikkeling van ondernemer, mens en organisatie