MASTERTABLE MKB
Verdiepend Academy programma op actuele thema's en specifieke gelijkwaardige kenmerken

Thema: strategie en de opmaat naar het plan 2023
Dag: dinsdag 20 september 2022
Tijd: 17.30 - 21.00 uur
Locatie: Scelta Institute Venlo
Kosten gast: € 95,00 ex btw (incl. buffet/borrel)
Inschrijven gast:
inschrijfformulier


Welkom bij de Academy voor het MKB!


Ons Workteam heeft een inspirerend programma 2022 (e.v.) samengesteld!
In de persoon van Marischka Setz hebben we een Expert in ons midden die ons op bedrijfskundig niveau verder gaat helpen met de groei en ontwikkeling van onszelf als ondernemer en onze onderneming. Marischka is oprichter en directeur van DNHS Business School.

Bedrijfskunde voor ondernemers


Als ondernemer weet je alles van je bedrijf. En van je klanten. En dat is niet voor niets, want je bent dag en nacht met je bedrijf bezig. De vraag is alleen of je met hard werken in staat bent om het maximale uit de organisatie te halen. De bedrijfskunde biedt een belangrijke verdieping in je strategisch denkvermogen en een breed kader dat je verder helpt om volgende stappen te maken in groei en ontwikkeling.

Op basis van een fictief bedrijf leg je de verbinding tussen theorie en praktijk. De opgedane kennis, reflectie en ervaringen dragen bij aan allerlei actuele vraagstukken in je werk.

BS Morgen organiseert voor haar leden een serie van 7 bijeenkomsten [ Mastertable MKB en Meet the Expert] waarin deze bedrijfskundige principes aan bod komen.

Marischka Setz; Expert en moderator MasterTable MKB van dinsdag 20 september 2022.

MasterTable MKB | Dinsdsag 20 september 2022


Strategie en de opmaat naar het plan 2023


Na de zomervakantie hebben we natuurlijk nog 4 maanden om de omzet en plannen van dit jaar te realiseren. Maar we moeten ook meteen vooruitkijken naar het plan voor volgend jaar. Dit schakelen tussen aandacht voor de organisatie nu en de plannen voor volgend jaar, vraagt nogal wat van jou als ondernemer. Wat kan helpen is een duidelijke structuur. En die structuur ga ik je aanreiken in de Mastertable van 20 september a.s.


Want een duidelijk strategisch plan voor 2023 helpt om concrete doelstellingen voor alle onderdelen van de organisatie – of alle activiteiten die je samen met je mensen moet doen – te bepalen. Daar moeten dan zowel de reguliere business in geborgd worden, er moet gekeken worden naar groei (of krimp) en er moet rekening gehouden worden met noodzakelijke nieuwe ontwikkelingen. En dat plan is weer de randvoorwaarde voor het realiseren van die doelen. En dus het succes van de onderneming, en voor jou als ondernemer. Ik ga je uitleggen hoe dit geheel in elkaar steekt en hoe je dus na de vakantie aan de slag gaat om zo’n plan te maken. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu meteen in en doe op 20 september a.s. mee.Programma

17.15 uur ontvangst met warm buffet

18.00 uur - 18.05 uur welkom door René Luijten

18.05 uur - 18.20 uur inleiding thema en werkwijze Marischka Setz

18.20 uur - 20.00 uur Tafelgesprekken

20.00 uur - 20.15 uur Plenaire terugkoppeling

20.15 uur - 21.00 uur informele borrel


Locatie

The Scelta Institute
Heymansstraat 35, 5927 NP Venlo

Thema's 2022

 • 22-02-2022 : MasterTable MKB
  Kijken naar trends en ontwikkelingen

 • 31-03-2022 : Meet the Expert
  Werken in of aan je bedrijf

 • 21-04-2022 : MasterTable MKB
  Strategische positionering: de sleutel tot onderscheidend vermogen

 • 30-06-2022 : MasterTable MKB
  Innovatie, hoe doe je dat en hoe doe je dat goed

 • 20-09-2022 : MasterTable MKB
  Strategie en de opmaat naar het plan 2023

 • 20-10-2022 : Meet the Expert
  Positioneren vertalen naar merk

 • 22-11-2022 : MasterTable MKB
  Management cyclus 'wat wil je borgen'

2023: MasterTable MKB : Bestuur en uitvoering
2023 : MasterTable MKB : Hoe kom ik af van loyale medewerkers?

Over Marischka Setz

Derde generatie ondernemer Marischka Setz is oprichter en directeur van DNHS Business School – een jonge Business School die gespecialiseerd is in toegepaste bedrijfskunde voor middle-managers en MKB ondernemers. Juist de combinatie van up to date management-inzichten en de toepassing in de praktijk – en zo meer halen uit de organisatie – ziet Marischka als haar werkterrein.

Marischka is van huis uit bedrijfseconoom, bedrijfskundige en Master Practitioner NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Al deze invalshoeken – en meer – zijn ook terug te vinden in haar MasterClasses, opleidingen, blogs en boeken die ze geschreven heeft. Dat gaat Mastertables MKB tot levendige en praktijkgerichte sessies maken.

Ben je gast?


Dan kun je komen kennismaken met BS Morgen.
Schrijf je in of neem contact op met René Luijten, bel 0629400683 of mail
reneluijten@bsmorgen.nl


Groei en ontwikkeling van ondernemer, mens en organisatie