MASTERTABLE MKB
Verdiepend Academy programma op actuele thema's en specifieke gelijkwaardige kenmerken

Thema: Strategische positionering: de sleutel tot onderscheidend vermogen
Dag: donderdag 21 april 2022
Tijd: 17.15 - 21.00 uur
Locatie:
Graaf ter Horst in Horst
Kosten gast: € 95,00 ex btw (incl. buffet/borrel)
Inschrijven gast: inschrijfformulier


Welkom bij de Academy voor het MKB!


Ons Workteam heeft een inspirerend programma 2022 (e.v.) samengesteld!
In de persoon van Marischka Setz hebben we een Expert in ons midden die ons op bedrijfskundig niveau verder gaat helpen met de groei en ontwikkeling van onszelf als ondernemer en onze onderneming. Marischka is oprichter en directeur van DNHS Business School.

Bedrijfskunde voor ondernemers


Als ondernemer weet je alles van je bedrijf. En van je klanten. En dat is niet voor niets, want je bent dag en nacht met je bedrijf bezig. De vraag is alleen of je met hard werken in staat bent om het maximale uit de organisatie te halen. De bedrijfskunde biedt een belangrijke verdieping in je strategisch denkvermogen en een breed kader dat je verder helpt om volgende stappen te maken in groei en ontwikkeling.

Op basis van een fictief bedrijf leg je de verbinding tussen theorie en praktijk. De opgedane kennis, reflectie en ervaringen dragen bij aan allerlei actuele vraagstukken in je werk.

BS Morgen organiseert voor haar leden een serie van 7 bijeenkomsten [ Mastertable MKB en Meet the Expert] waarin deze bedrijfskundige principes aan bod komen.

Marischka Setz; Expert en moderator MasterTable MKB van donderdag 21 april 2022.

MasterTable MKB | Donderdag 21 april 2022


Strategische positionering: de sleutel tot onderscheidend vermogen


De bedrijfskundige denkers zijn er unaniem over: om als organisatie bestaansrecht te hebben en houden moet je onderscheidend vermogen hebben in de markt. Klanten en potentiele klanten moeten een duidelijk beeld hebben waarom ze naar jouw organisatie moeten komen. En dus moet het duidelijk zijn wat je anders te bieden hebt dan wat de concurrentie te bieden heeft. We hebben het dan over strategische positionering.


In deze MasterTable kijken we onder leiding van Bedrijfskundig Meester Marischka Setz - directeur van DNHS Business School die in 2022 in een aantal Master Tables ons meeneemt langs verschillende voor ondernemers interessante bedrijfskundige thema’s - naar het model over strategische positionering en welke keuze je als ondernemer hebt om onderscheidend vermogen mee te creëren.


In eerste instantie passen we de verschillende keuzes toe op onze voorbeeld organisatie ‘Proka keukens’, maar we reserveren volop tijd om te kijken hoe de verschillende strategische positioneringen voor jouw eigen organisatie zouden kunnen werken. En hoe jouw organisatie er uit zou komen te zien als je een echte strategische positioneringkeuzes zou maken. En Marischka staat daarbij paraat om vragen te beantwoorden, ons verder te helpen en ons met bedrijfskundige tips verder te helpen.

Programma

17.15 uur ontvangst met warm buffet

18.00 uur - 18.05 uur welkom door René Luijten

18.05 uur - 18.20 uur inleiding thema en werkwijze Marischka Setz

18.20 uur - 20.00 uur Tafelgesprekken

20.00 uur - 20.15 uur Plenaire terugkoppeling

20.15 uur - 21.00 uur informele borrel


Locatie

Graaf ter Horst
Kasteellaan 1, 5961 BW Horst

Thema's 2022

 • 22-02-2022 : MasterTable MKB
  Kijken naar trends en ontwikkelingen

 • 31-03-2022 : Meet the Expert
  Werken in of aan je bedrijf

 • 21-04-2022 : MasterTable MKB
  Strategische positionering: de sleutel tot onderscheidend vermogen

 • 30-06-2022 : MasterTable MKB
  Innovatie, hoe doe je dat en hoe doe je dat goed

 • 20-09-2022 : MasterTable MKB
  Strategie en de opmaat naar het plan 2023

 • 20-10-2022 : Meet the Expert
  Positioneren vertalen naar merk

 • 22-11-2022 : MasterTable MKB
  Management cyclus 'wat wil je borgen'

2023: MasterTable MKB : Bestuur en uitvoering
2023 : MasterTable MKB : Hoe kom ik af van loyale medewerkers?

Over Marischka Setz

Derde generatie ondernemer Marischka Setz is oprichter en directeur van DNHS Business School – een jonge Business School die gespecialiseerd is in toegepaste bedrijfskunde voor middle-managers en MKB ondernemers. Juist de combinatie van up to date management-inzichten en de toepassing in de praktijk – en zo meer halen uit de organisatie – ziet Marischka als haar werkterrein.

Marischka is van huis uit bedrijfseconoom, bedrijfskundige en Master Practitioner NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Al deze invalshoeken – en meer – zijn ook terug te vinden in haar MasterClasses, opleidingen, blogs en boeken die ze geschreven heeft. Dat gaat Mastertables MKB tot levendige en praktijkgerichte sessies maken.

Ben je gast?


Dan kun je komen kennismaken met BS Morgen.
Schrijf je in of neem contact op met René Luijten, bel 0629400683 of mail
reneluijten@bsmorgen.nl


Groei en ontwikkeling van ondernemer, mens en organisatie