WE MEET ONLINE

Maandelijkse online netwerk- en kennissessies

actuele thema's en onderwerpen die spelen bij onze leden

Cyberrisico's


  • Vrijdag 17 september 2021

  • Tijd: 7.45 uur - 9.30 uur

  • Locatie: Microsoft Teams

  • Spreker: John van Hoften | Inteira Advies

  • Kosten: geen

  • Aanmelden Gast: M 0629400683 | reneluijten@bsmorgen.nl

John van Hoften | Inteira Advies

'Ik neem jullie graag mee in de wereld van cyberrisico's.'

WE MEET ONLINE
Agenda 2021

Thema informatie


Ons lid John van Hoften van Inteira Advies neem ons mee in de wereld van cyberrisico's.

Tijdens deze online kennissessie krijg je tips en nieuwe inzichten. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Na afloop zal John, indien gewenst, persoonlijke vragen beantwoorden.

• De gevolgen van een cyberincident voor bedrijven zijn: eigen schade, bedrijfsschade, diverse kosten van onderzoek en herstel, aansprakelijkheid, etc. Met voorbeelden!

• Hoe ontstaat een cyberincident, hoe voorkom je een incident zoveel mogelijk en hoe beperk je de gevolgen?

• Welke mogelijkheden zijn er om een cyberverzekering te sluiten?


Programma

07.45 uur inloggen en welkom

08.00 - 09.00 uur presentatie en dialoog gesprekken

09.00 - 09.30 uur gelegenheid tot vragen stellen en plenaire afsluiting


Over Inteira Advies

Ik help MKB-ondernemers in de regio Noord-Midden Limburg en Oost Brabant hun bedrijf weerbaar en wendbaar te maken tegen bedrijfs- en ondernemersrisico’s zodat hun bedrijf toekomstbestendig en concurrerend is. Dit doe ik door inzicht te bieden in hun bedrijfsrisico's en oplossingen om deze te beperken. Kernwaarden hierbij zijn dienstbaar, samen en beter. U wilt graag ondernemen en doen waar u goed in bent en uw inkomsten veilig stellen. Door steeds veranderende ontwikkelingen in de markt en in wet- en regelgeving heeft u te maken met nieuwe bedrijfsrisico's die aandacht en oplossingen vragen. U heeft hier echter geen kennis over, noch de tijd of middelen.

Ik ontlast en ontzorg de ondernemer door inzicht en overzicht te bieden in de risico’s van zijn bedrijfsvoering. En concrete oplossingen te realiseren die verder gaan dan alleen verzekeren. Zo kunt u als ondernemer weer aandacht hebben voor ondernemen. Hierbij maak ik optimaal gebruik van mijn jarenlange ervaring bij het adviseren van MKB-ondernemers, het helder en concreet maken van hun vragen en het maken van keuzes.

In 2010 stond ik aan de wieg van de BedrijfsRisicoScan. Hiermee hebben meer dan 500 MKB-ondernemers hun bedrijfsrisico’s geanalyseerd en beperkt. Door de BedrijfsRisicoScan konden deze ondernemers hun concurrentiepositie uitbouwen door in te haken op marktrends en bedrijfskosten te besparen. Wilt u als MKB-ondernemer ook uw bedrijf toekomstbestendig maken en hierdoor concurrerend blijven? Wilt u voorkomen, dat alles wat u heeft opgebouwd in één keer verloren gaat? Heeft u behoefte aan een sparringpartner met kennis en de behoefte een adviseur te hebben die uw bedrijf kent en u helpt bij het maken van keuzes? Neem dan contact met me op: john@inteira-advies.nl 06 - 23 53 79 82 www.inteira-advies.nl

Verbinding en nieuwe inzichten begint bij de dialoog en de persoonlijke ontmoeting