WE MEET ONLINE

Maandelijkse online netwerk- en kennissessies

actuele thema's en onderwerpen die spelen bij onze leden

Sponsoring, subsidies, crowdfunding en slimme samenwerkingsverbanden.

Jongeren en studenten gaan hierover in gesprek met ondernemers van Morgen. T.b.v. project doorbreken van taboethema's jongeren en ouders.


  • Vrijdag 18 juni 2021

  • Tijd: 7.45 uur - 9.00 uur

  • Locatie: Microsoft Teams

  • Spreker: Puck Jonkers | Pluck Experience

  • Kosten: geen

  • Aanmelden Gast: M 0629400683 | reneluijten@bsmorgen.nl

Puck Jonkers | Pluck Experience

'Ik neem jullie graag mee in de wereld van mijn project ' doorbreken van taboethema's jongeren en ouders.'

WE MEET ONLINE
Agenda 2021

INHOUD


Jongeren, studenten en Puck Jonkers in gesprek met ondernemers van Morgen om ideeën en inzichten te krijgen over de mogelijkheden van sponsoring, subsidies, crowdfunding en slimme samenwerkingsverbanden. Dit voor het project van Puck en spel dat is ontwikkeld door jongeren om taboethema’s tussen hun generatie en de generatie van hun ouders te doorbreken. Het spel is klaar voor productie, maar hiervoor is geld nodig. Met dit project helpen we jongeren op weg naar ondernemerschap!Programma


  • Bedrijfspresentatie van Puck. Hoe Pluck Experience projecten met kinder- en jongerenparticipatie begeleidt.

  • Een van de actuele projecten is een spel dat is ontwikkeld door jongeren om taboethema’s tussen hun generatie en de generatie van hun ouders te doorbreken. Het spel is klaar voor productie, maar hiervoor is geld nodig.

  • Graag leggen de jongeren hun vraagstuk voor aan senior-ondernemers om ideeën en inzichten te krijgen over de mogelijkheden van sponsoring, subsidies, crowdfunding en slimme samenwerkingsverbanden.


Het spel

Het jongerenpanel van Pluck Experience ervaart taboes tussen hun generatie en de generatie van hun ouders op diverse vlakken op het gebied van seks, drugs, seksuele geaardheid, genderkwesties en uiterlijk. In de thuissituatie worden deze thema’s nauwelijks besproken en jongeren hebben het gevoel dat hun ouders oogkleppen op hebben voor deze thema’s. Dit terwijl het wel prettig zou zijn als je je in de thuissituatie ‘veilig’ genoeg zou voelen om over deze thema’s te spreken. Het Pluck Panel bedacht een spel om op een luchtige manier het gesprek tussen jongeren en hun ouders over deze thema’s te openen. Het is een leuk bordspel geworden, het is diverse malen getest en is nu klaar om te gaan produceren.


Over Pluck Experience

Pluck Experience: samenwerken met de toekomst! Kinderen en jongeren denken onbegrensd en zitten vol ideeën. Door hen te betrekken bij diverse vraagstukken, komen we op verfrissende inzichten. Als vanzelfsprekend treden kinderen en jongeren in de voetsporen van voorgaande generaties. Maar zij laten heel graag hun stem horen om samen hun idealen voor de toekomst vorm te geven. Pluck Experience ziet kinderen en jongeren als gelijkwaardig gesprekspartner ter inspiratie voor het vormgeven van projecten en concepten. Dit is win-win: enerzijds de wereld van kinderen en jongeren verrijken door hen te betrekken in diverse vraagstukken. Anderzijds de wereld van volwassenen verrijken met verfrissende en creatieve inzichten.


PROGRAMMA

07.45 uur inloggen en welkom

08.00 - 08.50 uur presentatie en dialoog gesprekken

08.50 - 09.00 uur plenaire afsluiting


Tijdens de presentatie is er voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Jongeren en studenten gaan in gesprek met ondernemers van Morgen.
Verbinding en nieuwe inzichten begint bij de dialoog en de persoonlijke ontmoeting