AWAKENING
WIJ HELPEN JOU MET JOUW ONDERNEMERSVRAAG, DROOM, IDEE, PLAN TE VERWEZENLIJKE! 

Dinsdag 19 september 2023
Tijd: 08.30 - 12.30 uur
Bedrijf: KanDoen Venlo
Locatie: Dickenslaan 50a , Venlo

Uitnodiging

Graag nodigen wij jou uit om onze leden Daan Beeker en Baer Hendrix van KanDoen te helpen met hun ondernemersvraag. Deze Awakening maakt betreffende het vraagstuk onderdeel uit van de Academy.
Meld je vandaag nog aan. Max  20 deelnemers.

Het ondernemersvraagstuk 


“Hoe zorgen we ervoor dat we bij ondernemend Venlo top of mind komen en ook blijven.”

KanDoen is een gemeentelijk initiatief waarbij activiteiten aangeboden worden om mensen te motiveren weer aan het arbeidsproces deel te gaan nemen. Dit zijn over het algemeen mensen met een arbeidsbeperking.

De activiteiten kunnen uitgevoerd worden voor particuliere in de wijk, maar ook voor de Venlose ondernemingen en dat van groot tot klein. 

Juist voor die laatste groep wil KanDoen in deze Awakening een vraag voorleggen. 

We zien geregeld dat ondernemers wel weten wie we zijn en wat we doen, maar uiteindelijke opdrachten toch ergens anders neerleggen. Over de Awakening
Graag nemen we je mee in groei en ontwikkeling van je bedrijf. Waarbij jij als persoon de belangrijkste factor bent.  Omdat elke ondernemer met specifieke dillema’s te maken krijgt, willen we bij deze Awakening kunnen inspelen op persoonlijke behoeftes en vraagstukken.
Dit gaan we doen op intervisie basis met Bert Janssen als facilitator. Een deelnemer met een specifieke vraag brengt deze in. Vervolgens gaat de groep onderzoeken, ideeën en ervaringen inbrengen en de gouden tip geven. 

Wat levert het op?
Zo helpen we elkaar en jezelf verder. Je leert luisteren, vragen stellen en je inleven in een ander. Resultaat; Nieuwe inzichten, concrete tips en adviezen, bovenal waardevolle relaties!

Wat vragen we van jou?
Het helpen van de inbrenger op basis van je expertise en ervaringen!

Is dit voor mij?
Deze Awakening is toegankelijk voor MKB ondernemers, beslissers, managers  uit alle branches. Ben je nog geen lid? Zelf ervaren is de beste manier om een beeld te krijgen van ons platform. Kom proeven, letterlijk en figuurlijk! Meld je aan voor een kennismaking. 

Programma

08.30 uur ontvangst met koffie/thee/cake

09.00 uur – 09.05 uur welkom

09.05 uur – 10.00 uur presentatie en rondleiding

10.00 uur – 12.00 uur Awakening/intervisie met water op tafel

12.00 uur – 12.30 uur soep en broodjes

Ben je gast?
Dan kun je komen kennismaken met BS Morgen.
Schrijf je in of neem contact op met René Luijten, bel 0629400683 of mail reneluijten@bsmorgen.nl  

Kosten voor gasten
De eigen bijdrage voor gasten is € 50,00 excl. btw
Na inschrijving ontvang je de factuur per mail.

Awakening: We helpen elkaar en jezelf verder. Je leert luisteren, vragen stellen en je inleven in een ander. Resultaat; Nieuwe inzichten, concrete tips en adviezen, bovenal waardevolle relaties!