MEI WANDELING 

In de natuur van omgeving Maasbree Cultuurtuin Peel en Maas en "tuttifrutti- bosje”
Op bezoek bij José Lenders.

Dag: dinsdag 16 mei 2023
Tijd: 16.30 - 19.00 uur
Locatie: José Lenders, struiken 3 5993 NA Maasbree

Informeel, sportief, gezellig en saamhorigheid!

José Lenders

Welkom bij de Mei Wandeling van Morgen!

Wat is fijner dan delen wat je hebt, kunt en wilt?

Tijdens onze BS Morgen wandeling zal José Lenders ons meenemen in de ontwikkelingen die al gaande zijn in de “Cultuurtuin Peel en Maas”. 

Het is een sociaal initiatief van José en haar partner Pieter. Samen met meerdere vrijwilligers willen zij in hun tuin mensen verbinden door cuturele activiteiten in een natuurlijke en speelse omgeving. De opbouw is in volle gang.

Als verlengstuk van dit plan wordt er op loopafstand van 20 minuten een “tuttifrutti- bosje” aangelegd. De fruitoogst wordt gedeeld en gevierd met jong en oud uit de regio. Ook hier staat weer de verbinding op een speelse manier in een natuurlijke omgeving centraal.

We lopen tijdens de BS morgen wandeling samen van de cultuurtuin naar het” tuttifrutti- bosje”. Terug in de cultuurtuin krijgen we een hapje en een drankje. José zorgt voor een korte activiteit die als jullie input dient om de cultuurtuin Peel en Maas  verder vorm te geven. Jullie inspiratie is van harte welkom!

 

Programma

16.30 uur ontvangst met lekkers

17.00 uur - 18.00 uur wandeling naar "tuttifrutti- bosje”

18.00 uur - 19.00 uur activiteit Cultuurtuin met hapje en drankje


Adres

Adres: struiken 3 5993 NA Maasbree.

De tomtom vindt dit adres in de regel niet. Tik daarom in:  Roomweg 100 in Grashoek. Zodra je de Roomweg inrijdt vanaf de Lorbaan, is het het 1e witte boerderijtje aan de rechterkant te herkennen aan de groene gevel.  Navigatie op de telefoon brengt je rechtstreeks naar ons.  

Behalve voor je lichaam is wandelen ook goed voor je geest. Het zorgt voor ontspanning en dat heeft ook weer positieve gevolgen voor je lichaam. Door ontspanning en bijvoorbeeld een betere nachtrust, voel je je ook lichamelijk beter.

Daarom organiseert BS Morgen ook wandelsessies voor onze ondernemers van Morgen.

Deze keer zijn we te gast bij José Lenders in Maasbree.


Ben je gast? 

Dan kun je komen kennismaken met BS Morgen. Schrijf je in of neem contact op met René Luijten, bel 0629400683 of mail reneluijten@bsmorgen.nl  

<<Terug naar agenda + inschrijven>> 
Onze Social meetings zijn goed voor informele contacten en ontspanning!