MEET THE EXPERT
Exclusieve persoonlijke ontmoeting met Expert Jon Pieper van Adagium

Thema: continuïteit in je (familie)bedrijf
Dag: dinsdag 27 september
Tijd: 16.30-19.30
Bedrijf: Adagium Corporate Finance B.V.
Spreker: Jon Pieper
Doelgroep: MKB ondernemersduo's, familie bedrijven
Aantal deelnemers: onbeperkt

Inschrijven leden: reneluijten@bsmorgen.nl
Inschrijven gasten: reneluijten@bsmorgen.nl


Kennis opdoen, elkaars ervaringen delen en concrete handvatten om direct in de praktijk toe te passen!

Hoe zorg jij voor continuïteit in je (familie)bedrijf op het moment dat jij iets anders wilt gaan doen?


Hier spreken we graag centraal over, als ondernemers onder elkaar. Heb jij al nagedacht over een stap ná het huidige ondernemen? Heb jij nagedacht over de mogelijkheden die er zijn om jouw bedrijf naar een volgende eigenaar over te dragen? Welke stappen dien je mogelijk nog te nemen om je bedrijf uiteindelijk over te kunnen dragen? Deze vragen, en meer, bespreken we graag centraal tijdens de groepsdiscussie.


Wil je als gast deelnemen? Neem dan contact op met René Luijten, reneluijten@bsmorgen.nl

Jon Pieper
Adagium Corporate Finance B.V.

Introductie Adagium

Adagium begeleidt sinds 2006 bedrijfsoverdrachten in het MKB. Per jaar begeleiden wij ca. 20-25 transacties, hoofdzakelijk tussen de 2 en 20 miljoen transactiewaarden. Onze klanten bevinden zich nagenoeg altijd in Noord-Brabant en Noord-Limburg, de ‘tegenpartij’ kan zich over de hele wereld bevinden. Wij begeleiden een overname van A tot Z, waarbij wij te allen tijde procesregisseur zijn.

Wij waarderen de onderneming, acquireren en leggen contact met de juiste partijen, maken vervolgens de deal en wikkelen deze zelf af. Waar nodig trekken wij tijdens een traject externe kennis aan gedurende een traject, denk aan fiscalisten, juristen/advocaten en accountants. Op deze manier kunnen wij altijd terugvallen op specialistische experts gedurende een traject, waarbij wij verantwoordelijk blijven voor het gehele proces.

Tijdens onze werkzaamheden komen wij bij veel bedrijven over de vloer, van klein tot groot en van een echt ‘vader en moeder’ bedrijf tot de grote bedrijven met honderden werknemers. Uiteindelijk speelt echter bij ieder bedrijf op een begeven moment de vraag omtrent opvolging: hoe zorg je als ondernemer voor continuiteit binnen je onderneming, en mogelijk nog belangrijker, voor je medewerkers? Eigenaren van zowel grote als kleine bedrijven komen uiteindelijk een keer voor dit vraagstuk te staan. Indien een onderneming een familiebedrijf is, komt er nóg meer emotie dan gemiddeld kijken bij een uiteindelijke overdracht van de onderneming. Wij praten als overnameadviseur vaak en graag met ondernemers over de mogelijkheden die wij zien om de continuïteit van hun onderneming te waarborgen.

Programma


16.30 uur ontvangst met koffie en vlaai

17.00 uur – 17.45 uur welkom en presentatie Adagium door Jon Pieper

17.45 uur – 18.15 uur groepsdiscussie

18.15 uur – 18.30 uur centrale afronding

18.30 uur – 19.30 uur borrel en hapjes


Locatie

Kasteel de Keverberg

Kasteelhof 4, 5995 BX Kessel

Ben je gast?


Dan kun je komen kennismaken met BS Morgen.
Neem contact op met René Luijten, bel 0629400683 of mail
reneluijten@bsmorgen.nl

<<<Terug naar agenda + inschrijven


Groei en ontwikkeling van ondernemer, mens en organisatie